Zanimljivosti

SUTRA JE MAGIČAN DATUM OGLEDALA 9.9.: Vrijeme je za ispunjenje želja, evo šta trebate uraditi

Na dan 9.9. važno je da jasnije i preciznije definišete svoju želju i dodate svoj lični pečat na mapu želja. Brojevi u nizu koji se ponavljaju nazivaju se “glavni” ili “anđeoski” brojevi, a evo kakvu energiju donosi simbolični niz 9-9!

Datum . novi

09.09.2024. donosi jedinstven numerološki kod, odnosno anđeoski niz brojeva 9-9.

Ako ste u poslednje vreme često viđali ovaj broj, to bi moglo značiti da je to poruka vaših anđela. Anđeli ne govore direktno, već šalju različite znakove. Najčešće nam šalju brojeve koji mogu biti veoma moćni, pa ih ne treba zanemariti.

Ako se broj 9 pojavljuje previše puta u vašem životu, trebali biste obratiti posebnu pažnju na njega. Vaši anđeli možda žele da vam prenesu neku važnu poruku.

Ovaj niz brojeva je posebno bitan za ostvarenje vaših želja.

Prvi korak u formulisanu želje je da se prisjetite svega što već imate i na čemu ste zahvalni. Ovaj postupak vas priprema da izaberete pravu želju, onu koja će vas dugoročno ispunjavati.

Zatim zamislite kako precizno izgleda ostvarenje vaše želje. Ako je vaša želja materijalne prirode, kao što je novi stan, zamislite tačno kako prostor izgleda – u kojim bojama su uređene sobe, kako pripremate doručak u kuhinji, postavljate pribor u trpezariji, izlazite na terasu i gledate u vedro nebo, zalivate cvijeće…

Ako je vaša želja nematerijalne prirode, povežite je sa nekim vizuelnim elementima. Ako priželjkujete spokoj, zamislite sebe kako se opuštate na udobnom mjestu, mazite kućnog ljubimca ili uživate u pogledu na okolinu.

Nakon toga, formulišite tri afirmacije koje se odnose na ispunjenje vaše želje. Na primer, to mogu biti sljedeće rečenice: „Budim se sretna u svom novom stanu“, „Zadovoljna sam što imam lijep i udoban dom“, „Uživam u svojoj kući sa porodicom“.

Odvojite tri momenta tokom dana 9. septembra kada ćete prvo zamisliti ostvarenje svoje želje, a zatim izgovoriti u sebi ili naglas odabrane tri afirmacije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh