Luda planeta

Neviđen skandal na popularnom TV kvizu, takmičar nakon poraza demolirao cijeli studio

Nekontrolisano divljanje u studiju postalo je viralni hit…

Takmičar nakon poraza demolirao cijeli studio - Screenshot

Učesnik islandskog TV showa “Gettu Betur”, što bi u prevodu značilo “Pogodi bolje”, prilično je burno reagovao kad je protivnički tim s milisekundom prednosti tačno odgovorio na pitanje, što je rezultiralo porazom njegove ekipe.

Nekontrolisano divljanje u studiju postalo je viralni hit, a Twitterom kruži video u kojem se vidi kako dotični mladić prvo baca čašu vode na set, a zatim ruši i pult te iznenada napušta set.

Šokirana voditeljica Kristjana Arnarsdotir (Arnarsdóttir) pokušala je nastaviti s programom, ali kad je shvatila da je “vrag odnio šalu”, brže-bolje predložila je – odlazak na reklame.

Inače, u kvizu “Gettu Betur” takmiče se dva tima učenika iz srednje škole ili s fakulteta, a gledaoci su komentarisali kako će ovu bizarnu epizodu definitivno biti teško nadmašiti, piše “Crna-hronika“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh