Svaštara

SPREMITE SE ZA NEBESKI SPEKTAKL – Pun mjesec od ovog datuma donosi svjetlost na našem putu i duhovnu transformaciju!

Lunarne faze značajno utiču na naš život, a dvostruki pun Mjesec u Jarcu, koji dolazi 21. jula 2024. godine, jedan je od najintenzivnijih kosmičkih događaja ljeta.

Horoskop - Srbijadanas.com

Ovaj astrološki fenomen donosi intenzivnu energiju, proširuje spoznaje i transformiše svijest, piše Alo.

Pun Mjesec u znaku Jarca naglašava povezanost sa prošlošću, tradicijama i korijenima. Podstiče nas da procijenimo svoja dostignuća i očistimo emotivne i mentalne blokade.

Jarac, znak discipline i strukture, ističe lične i profesionalne obaveze.

Svaka pun Mjesec donosi svjetlost koja osvjetljava naš put, a ovaj put pomaže u jasnijem sagledavanju duhovnih puteva i otvaranju za transformaciju. Jarac nas podsjeća da izgradimo živote na čvrstim temeljima i težimo ka vrhovima svojih ambicija.

Ovaj period je idealan za postavljanje ciljeva i planova za dugoročni uspjeh.

Energija punog Mjeseca u Jarcu povoljna je za planiranje, organizaciju i donošenje važnih odluka.

Fokusirajte se na prioritete i strategije koje će vam pomoći da ostvarite snove.

Pun Mjesec izaziva emotivne reakcije, a pod uticajem Jarca, one su duboke i introspektivne. Važno je pronaći balans između ličnih ciljeva i potreba drugih.

Za maksimalno iskorišćavanje energije punog Mjeseca, posvetite se ritualima poput meditacije, joge, molitve ili osmatranja Mjeseca.

Pun Mjesec 21. jula je prilika za povezivanje sa unutrašnjom snagom, pronalaženje inspiracije i osvetljavanje puta ka ličnom rastu.

Iskoristite ovaj magični trenutak za približavanje ciljevima i jačanje veze sa sobom i okruženjem.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh