Svaštara

3 znaka do kraja jula zaplivat će u novcu, uživat će u obilju i blagostanju kaže čuveni astrolog

Juli će biti pun povoljnih prilika za lični rast i razvoj, kao i mogućnosti za finansijski uspjeh.

Novac i horoskop - Oranum.com

Čuveni astrolog Pavel Globa izdvojio je tri horoskopska znaka koji će tokom jula 2024. uživati u obilju, blagostanju i povoljnim finansijskim prilikama.

Ovan
Ovnovi, sreća će biti na vašoj strani – novac će samo teći u vaše džepove! Odjednom će se pred vama otvoriti brojni načini zarade i većih prihoda.

Možete očekivati da će vam neki stari dugovi biti vraćeni, a taj novac će vam doći iz neočekivanih izvora.

U julu ćete imacti mnogo posla, ali ćete u svemu odlično plivati. Vaši pretpostavljeni će moći da prepoznaju, cene i nagrade ovaj trud.

Strijelac
Strelčevi, očekuje vas materijalni uspeh, za koji ćete biti zaslužni lično vi. Tačnije, neke od vaših veština i sposobnosti će se konačno isplatiti.

Vaša marljivost će biti bogato nagrađena, ali ta nagrada ne mora nužno da bude u vidu plate, povišice ili bonusa. To takođe može biti prihod koji dolazi od sporednog posla, slobodnog projekta ili vašeg hobija.

Svakako ne treba propustiti priliku da svoj hobi pretvorite u profitabilan posao, odnosno u povremeni način zarade. Definitivno je vreme da razmislite o uvođenju pasivnog prihoda u svoj život.

Ako već nemate hobi, možda ćete smisliti zanimljive ideje o pokretanju sopstvenog posla u julu. Ovo će sigurno biti mesec pun entuzijazma.

Ribe
Ribe, moći ćete da uživate u srećnim okolnostima vezanim za vašu finansijsku situaciju. Intuicija će vam pomoći da donesete ispravne finansijske odluke, izbegnete gubitke i povećate stanje na bankovnom računu.

Najviše sreće u pogledu boljih primanja imaće one Ribe koje su aktivne, vredne i ne plaše se rizika u poslovnom svetu.

Zvezde podržavaju i mudra ulaganja, posebno u nekretnine i hartije od vrednosti.

(Kurir.rs/Zadovoljna)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh