Svaštara

PUN MJESEC U JARCU: Za 3 znaka horoskopa slijedi nikad veća sreća

Pun Mjesec u znaku Jarca znači veliku prekretnicu za tri horoskopska znaka.

unsplash.com/silasvanovereem

Energija punog Mjeseca pomoći će im da prevaziđu poteškoće i otvara im vrata sreće i uspjeha.

Hajde da vidimo ko su ta tri znaka kojima se smiješi odličan horoskop u narednom periodu i zvijezde im obećavaju povoljne promjene za vrijeme punog Mjeseca u Jarcu. Zapamtite, energija punog Meseca aktivna je nekoliko dana prije i poslije 21. jula, pa dobro iskoristite naredni period da postavite temelje za srećniju budućnost.

Rak

Pun Mjesec vam donosi dugo očekivano olakšanje. Posljednje nedjelje su možda bile veoma teške, ali ovo je vrijeme pozitivnih promjena. Mjesečeva energija oslobađa vas emocionalnog tereta prošlosti i daje vam priliku da učvrstite svoje samopouzdanje i povratite vjeru u sebe. Popravićete odnose sa bliskim ljudima i osjetićete priliv snage i inspiracije koji će vam pomoći da lakše i brže napredujete ka svojim ciljevima, prneosi Novi.

Škorpija

Škorpije, pripremite se za snažan energetski naboj! Pun Mjesec će za vas biti katalizator dobrih promjena – pomoći će vam da prevaziđete finansijske probleme i otvoriće vam nove mogućnosti za zaradu ili napredak u karijeri. Takođe, i na ljubavnom planu će se stvari popraviti – vaš odnos sa partnerom postaće bolji, a ukoliko ste slobodni moguće je zanimljivo poznanstvo. Svakako, savjet astrologa je da vjerujete intuiciji – ona će vas odvesti do uspjeha, ali i da ne prezate od toga da otpustite ono što više ne služi vašem najvišem dobru.

Ribe

Pun Mjesec u Jarcu Ribama donosi dugo očekivano prosvjetljenje i harmoniju. Konačno ćete moći da sredite svoja osjećanja i želje, te da nađete ravnotežu između posla i privatnog života. Očekuje i priliv novih, korisnih poznanstava u svom životu, a odjednom će ispred vas iskrsnuti i puno dobrih prilika. Slušajte svoj unutrašnji glas, on će vam pokazati put ka sreći i samospoznaji, piše ŽenaBlic.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh