Svaštara

TRI NAJSRETNIJA ZNAKA U AUGUSTU – Samo njima retrogradni Merkur ide u korist

Astrologija otkriva koji znaci horoskopa su najsretniji u avgustu 2024. godine!

Žena - Infpult.info

Pojedini znaci Zodijaka imat će najviše sreće u avgustu 2024. godine.

Evo o kome je riječ:

OVAN

Brzo i bez sumnje žurit ćete ka svojim snovima. Mnogi mogu da vam zavide na energiji i samopouzdanju, ali to ne znači da će moći da utiču na vas. Ovog ljeta, neki od vas su možda osjetili pad ljubavi prema sebi i nedostatak podrške drugih. Obično vam to ne smeta toliko, ali sada ste zainatili i odlučili da živite baš onako kako želite. U avgustu 2024. će vam sudbina podariti susret sa sudbonosnom osobom koja će vas oduševiti željom da ponovo požurite naprijed i ostvarite svoje planove, prenosi Novi.

BIK

Vi ste Venerin miljenik, a to znači da nikada nećete odustati od sreće. Možda ste posljednjih šest mjeseci morali da se oslanjate samo na sebe. U avgustu 2024. uspijevate da uspostavite ravnotežu. Čak i ako ste se ulijenili, moraćete da krenete napred i ostvarite svoje ciljeve. Čak ni retrogradni Merkur neće uspjeti da vas poremeti. Pokušajte da vratite svoju rutinu i počnite sa jasnim planom. Zvijezde će vam dati snagu, pa vjerujte u sebe.

RIBE

Bićete veoma srećni što će imati dobre ljude u avgustu 2024. Ovo će se odnositi na kolege, prijatelje, pa čak i partnere. Kao što znate, definitivno nećete moći da sjedite kod kuće, pa vas horoskop savjetuje da ostatak ljeta provedete aktivno. Šetajte, družite se i ne ignorišite društvene događaje. Energija će doći iz komunikacije. Obratite pažnju na predstavnike elemenata vode i zemlje, oni mogu da vam donesu puno sreće, prenosi Mondo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh