Svaštara

Kojim poslom se bave muškarci koji su najbolji u krevetu: Ovo bi vas moglo iznenaditi

Eskort dama Katija Cortez otkrila je zanimanja kojima se bave muškarci koji su, prema njenom mišljenju, najbolji u seksu.

Vodjenje ljubavi - Ilustracija/Blogspot.com

Nakon dugogodišnjeg rada u industriji sa svim tipovima muškaraca, izdvojila je četiri profesije u kojima su najbolji ljubavnici. Na četvrto mjesto je stavila personalne trenere.

“Jaki su, izdržljivi i vode zdrav način života. Ovo se fantastično oslikava na njihove sposobnosti u krevetu”, rekla je za news.com.au.

Na trećem mjestu su zdravstveni radnici. Smatra da im je njihovo znanje o ženskoj anatomiji itekako korisno u seksu.

“Ovi muškarci tačno znaju što rade kada je u pitanju stimulacija ženskog tijela”, rekla je. Ispred zdravstvenih radnika su profesionalni sportaši, prenosI Klix.

“Primijetila sam da profesionalni sportaši u skladu sa svojim tijelom i znaju tačno šta trebaju raditi pa im dajem drugo mjesto”, ispričala je.

Prvo mjesto je pomalo iznenađujuće – građevinski radnici. Objasnila je zbog čega su baš oni najbolji u krevetu.

“Ko ne voli građevinske radnike? Ima nešto tako seksi u pomisli da se muškarac bavi nečim tako grubim i muževnim. Mislim da je to iskonsko kod žena. Osim što građevinski radnici marljivo rade, oni su još više zaigrani kada dođu kući”, ispričala je.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh