Svaštara

25. i 26. septembra nas očekuju sudbinske promjene! Ovi dani će posebno uticati na 2 znaka i donose fatalne događaje

U septembru nas očekuju dva dana kada će Mars uticati na promjene u životu svakog čovjeka.

Shutterstock, BigLike Images

Mjesec se svakog mjeseca povezuje sa svim planetama Sunčevog sistema, što „upali“ događaje i situacije u životu svake osobe. Važno je pratiti položaj Meseca kada ulazi u spajanje sa dispozicionom planetom karmičkog čvora. Poenta je da se svake dvije godine taj čvor mijenja, što znači da se planeti koja je odgovorna za sprovođenje karme takođe dodjeljuje novi!

Godine 2024. planeta-dispozitor karme je Mars, tako da svi njegovi aspekti nose sveti program da nauči čovečanstvo da živi nova iskustva.

Pošto je Mars klasično vladar muške energije, on naravno dovodi muškarce u živote žena. Spajanje Marsa sa mjesecom je posebno važno, jer on djeluje kao vrhunac njegovih funkcija, dovodeći svoje manifestacije na prvo mjesto.

U septembru će biti dva dana kada će aktivno uključivanje Marsa uticati na promjene u životu svakog čoveka, a posebno žene. To su 25. i 26. septembar i poklapaju se sa periodom srednjih tačaka između pomračenja. Na ove datume se uvijek desi neki fatalni događaj u bilo kom smislu.

Koji događaji se mogu desiti 25. i 26. septembra?

Vjerovatan je važan sastanak sa muškarcem, a ova osoba može biti povezana sa nekretninama, restoranima i socijalnom podrškom. Pošto su ovi datumi između pomračenja, oni mogu bukvalno da “prepišu” odluke koje su donete 18. septembra. Zato samo posmatrajte prvo situacije koje se dešavaju tokom pomračenja u Ribama.

Mars će definitivno probuditi osećanja, jer je u Raku ova planeta u opadanju, što znači da može dati namerno dominantno ponašanje. Verovatno je da ovih datuma može doći do pomaka u pitanjima koja se odnose na kupovinu ili iznajmljivanje stambenog prostora. Na primer, novi kupac može da s vama kontaktira.

Za koje znakove Zodijaka će ovi datumi biti najvažniji?

Najviše od svega, Mars u Raku će uticati na Vagu i Ovna, jer ulazi u kvadratni aspekt ovih horoskopskih znakova. To znači da će primorati predstavnike ovih sazvežđa da promjene ponašanje i treniraju svoju volju. Naravno, Mars u svom padu uvijek donosi osjećaj emocionalne destabilizacije, tako da može dovesti do ishitrenih odluka.

Na primjer, u slučaju Ovna mogu se donijeti oštre odluke po pitanju mjesta stanovanja, dok se u slučaju Vage mogu donijeti drastične odluke u vezi sa otpuštanjem i preseljenjem na novo mjesto, piše Glossy.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh