Svaštara

MARS JE UŠAO U RAKA: Novac stiže za ova 4 horoskopska znaka

Planetarna situacija je takva da će neki znakovi imati više sreće na finansijskom planu.

Pixnio

Mars je ušao u Raka, a planetarna energija ukazuje da će neki znakovi imati povoljnije prilike za zaradu i mogli bi ostvariti veliki finansijski uspjeh.

Mars u Raku simbolizira porodične vrijednosti, pa će fokus biti na nekretninama, ali je veoma važno biti oprezan s ulaganjima.

Venera je u Vagi, što znači da će mnogi znakovi poželjeti da sebe i druge obraduju vrijednim poklonima. Ako se pitate ko će imati finansijsku sreću do 14. septembra, izdvajaju se Blizanci, Lavovi, Ovnovi i Škorpije, prenosi Novi.

BLIZANCI

Mars u Raku donosi vam priliku za veliku zaradu. Također, možete profitirati kroz kupoprodaju nekretnina.

LAV

Sunce i Merkur u Djevici omogućavaju zaradu kroz zanatske poslove. Lavovi koji vode manji biznis mogu očekivati profit u narednom periodu.

OVAN

Venera u aspektu s Jupiterom donosi vam priliku da lako dođete do novca. Ovo uključuje bonuse, nagrade i dodatke za vrhunske rezultate na poslu.

ŠKORPIJA

Postoji mogućnost nasljedstva! Također, nalazite se u dobrom periodu za dobivanje sponzorstava za veće poslovne projekte.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh