Svaštara

Period ljubavi & strasti: Šta Venera u Škorpiji donosi svim znakovima horoskopa od 24. septembra do 18. oktobra?

Stiže najstrastveniji period godine, kada Venera 24. septembra uđe u znak Škorpije, gdje će biti do 18. oktobra.

škorpija - pixabay

Spremite se za nevjerovatan nalet ljubavne magije: Venera od 24. septembra ulazi u znak Škorpije, gde pokazuje svoje zabranjene strane. Prije svega, takva Venera u odnose unosi strast i magnetizam, kao i fatalne ljubavne priče.

Zanimljivo, tokom perioda Venere u Škorpiji od 24. septembra do 18. oktobra doživećemo ulazak Marsa u njegovu retrogradnu petlju.

Ovo obećava, prije svega, ulazak u vezu, čija će suština biti otkrivena tek kada Mars izađe iz petlje, što će se dogoditi tek do kraja februara 2025. godine.

Zašto Venera u Škorpiji može donijeti karmičke odnose?

Postoje romani koji nas uče lekcijama za naš duhovni rast, a često ostavljaju dubok trag u našim srcima. Od 24. septembra do 18. oktobra, Venera u Škorpiji će u naše živote unijeti i karmičke odnose, jer je dispozitor Čvora ​​prošle karme u Vagi. To znači da veze koje počinju u ovom periodu definitivno mogu biti povezane sa vašim prošlim životom

Štaviše, ovi odnosi iz prošlog života mogu biti povezani sa obradom i negativne i pozitivne karme. Ovo je vreme kada biste mogli da zaslužite nevjerovatan ljubavni spoj, jer Venera u Škorpiji može donijeti nevjerovatno senzualnu i emocionalnu fuziju, piše glossy.

Međutim, može postojati i suprotan uticaj planete ljubavi i vjerovatno ćete se zaljubiti u osobu prema kojoj još uvijek imate takozvani „karmički dug”. Na primjer, prevarili ste ga u prošlom životu, ili ste ga možda na neki način izdali ili prevarili…

Zašto bi se važan događaj u ljubavi mogao dogoditi 8. oktobra 2024?

Najvažniji dan kada Venera u Škorpiji može svašta da nam donese biće 8. oktobar – tog datuma će se na nebu formirati trigon između Venere u Škorpiji i Marsa u Raku.

Ovo sugeriše da svi imamo veoma važnu senzualnu komunikaciju sa suprotnim polom. Mars u Raku može učiniti muškarce suptilnijim u ljubavnim pitanjima, ali žene, naprotiv, mogu biti strastvene i moćne u isto vrijeme.

Takođe na ovaj dan će vjerovatno biti moguć sudbinski sastanak, koji pod uticajem Marsa u Ovnu može da donese “ljubavni roman” u vaš život, koji biste hteli da pretvorite u porodični!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh