Svaštara

Drame, intrige i haos: Evo što će Sunce u Vagi (23.9. – 22.10.) donijeti svim znakovima Zodijaka

Pripremite se, jer od 23.9. Sunce je u znaku Vage, u kojem sada Crni Mjesec provodi svoj podmukli tranzit do 1.4.2025.

Image by vecstock on Freepik

To sugerira da ćemo u razdoblju do 22.10. svi biti na milost najmračnije i najnepredvidljivije energije, kada sve distorzije zviježđa Vage isplivaju na površinu.

Od 23.9. do 22.10. prostor će biti ispunjen energijom, koja će biti maksimalno ispunjena distorzijama u pravosudnim i pravnim stvarima. Odnosom će dominirati izmišljeni dogovori, fiktivne izjave ljubavi i poneke sumnje na izdaju.

Neće biti činjenica kao takvih, Sunce u Vagi će osloboditi Lilith i mnoge stvari će izgledati kao odraz u iskrivljenom zrcalu. Ključ adekvatnosti u ovom kraljevstvu kaosa je povjerenje u suhoparne brojke, činjenice i dokumentaciju.

Sve što se “pojavilo” ili nije dokumentirano neće biti valjano. Stoga budite oprezni i pokušajte sve dogovore dovesti do službene nagodbe. Ako ste u ljubavnom trokutu, vaše dopisivanje može biti otvoreno.

Pomrčina u Vagi 2.10. bit će najteži ispit jer će započeti novi ciklus vezan za osobne strahove u odnosima među ljudima. Ovo je vrijeme kada svatko može svjedočiti nekoj drami, intrigi ili možda ljubavnom trokutu.

Osobito 3.10., na dan konjunkcije Lilith i Sunca, mogu se pojaviti informacije koje su bile skrivene ili ćete dobiti ponudu sumnjivog prizvuka.

Kako će Sunce u Vagi unijeti karmičke dugove u naše živote

Cijeli tranzit Sunca kroz Vagu, do kraja listopada/oktobra, bit će povezan sa sukobima u pitanjima vaših prošlih veza. Na primjer, možda ćete češće nego inače komunicirati s ljudima iz svog starog tima ili s romantičnim partnerima s kojima ste bili u savezu prije gotovo 10 godina.

Ako vam je poznat osjećaj da niste došli do kraja nekih komunikacija, onda će vas Sunce natjerati da obratite posebnu pozornost na te veze.

Julija Lifanova

ATMA/theday/


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh