Svaštara

Tranzit Sunca u trigonu sa Plutonom donosi eksploziju emocija: Posljednja sedmica septembra donosi sreću za 3 znaka Zodijaka

Šta li vam se sprema?

Shutterstock

Sreća dolazi za tri horoskopska znaka u posljednjoj nedjelji septembra, zahvaljujući tranzitu Sunca u trigonu s Plutonom. Ova sreća nije prolazna, ona je tu da ostane, ali zavisi od promjena koje moramo napraviti. Moramo biti spremni na transformaciju kako bismo iskoristili prilike koje nam se nude.

Ono što odlučimo da uradimo sa svojim životima i naš kapacitet za lično unaprijeđenje igraju ključnu ulogu u stvaranju sreće koja će nas pratiti.

Ovan

U posljednjoj nedjelji septembra, Sunce u trigonu s Plutonom će vas gurnuti u zonu velike sreće. Vaša snaga i odlučnost će vam pomoći da ostvarite ono što želite, bez čekanja na druge. Ovaj tranzit inspiriše vas da preuzmete inicijativu, a vaša proaktivnost će se ispostaviti kao srećan potez.

Iako se može činiti da je sreća slučajna, zapravo je to rezultat vaše hrabre prirode. Srećni ste što ste živi, a to samo po sebi predstavlja veliku sreću.

Rak

Otkrili ste da trud u promjenama donosi prave rezultate. U posljednjoj sedmici septemra vaš rad će se konačno isplatiti, a vi ćete shvatiti da ste usmjerili svoj život u pravom pravcu. Vaša posvećenost određenim ciljevima će doneti benefite.

Iako ste se suočili sa sumnjama drugih, ostali ste dosledni i sada uživate u plodovima svog truda. Vaš instinkt vas je vodio ka boljem zdravlju, a sada ste inspiracija drugima.

Škorpija

U posljednjoj sedmici septembra, vaše akcije će stvoriti sreću koju ste željeli. Energija Sunca u trigonu s Plutonom podržava vaše planove za promene i unaprijeđenja. Usmjereni ste ka zdravlju i sreći, i sada ste na pravom putu.

Vaša sposobnost da održite pozitivnu energiju je ključna za trajanje sreće. Postavljate temelje za uspjeh i sada je vrijeme da nastavite s radom na sebi kako biste ovu sreću zadržali, piše naj žena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh