Svaštara

Finansijski horoskop za oktobar

Saznajte šta svaki znak Zodijaka očekuje tokom oktobra kada su finansije u pitanju.

Depositphotos

Saznajte šta svaki znak Zodijaka očekuje tokom oktobra kada su finansije u pitanju.
OVAN

Vaši finansijski planovi postaju jasniji zahvaljujući spoju Sunca i Merkura. Nedavna nesigurnost u vezi ulaganja sada dobija jasniji okvir, što vam omogućava da se bolje usmjerite prema ciljevima.

Fokusirajte svoju energiju na konkretne korake jer pomračenje Sunca donosi nove prilike za zaradu.
BIK

Ovaj mjesec donosi promjene u vašim finansijama, ali budite oprezni s riskantnim ulaganjima. Intuitivno ćete osjetiti kada je pravo vrijeme za djelovanje, ali retrogradni Jupiter bi mogao da vam donese potrebu da se suočite s prošlim finansijskim greškama.

Ključ je u strpljenju i dugoročnom planiranju, piše Sensa.hr.
BLIZANCI

Vaš finansijski sektor ulazi u fazu stabilizacije. Retrogradni Jupiter utiče na vašu sposobnost planiranja i vraća vas na stare projekte koje sada možete da dovršite.

Pomračenje Sunca donosi prilike za novi izvor prihoda, posebno ako ste spremni da preuzmete odgovornost za svoju budućnost.
RAK

Vaši finansijski napori sada dolaze na naplatu. Uprkos trenucima nesigurnosti, tranziti vam pomažu da razriješite dugove ili finansijske nesporazume. Posebno pazite na 11. oktobar kada Pluton kreće naprijed. To će biti prilika da zatvorite stare finansijske cikluse i krenete dalje s obnovljenom snagom.
LAV

Oktobar vam donosi priliku za dodatne prihode, naročito kroz kreativne projekte. Snažan uticaj Venere krajem mjeseca osigurava da vaši napori budu prepoznati.

Puno pažnje usmjerite na troškove jer kvadrati s Marsom mogu donijeti neplanirane izdatke.
DJEVICA

Pomračenje Sunca unosi energiju koja podstiče nove početke u finansijama. Možda ćete dobiti priliku za povišicu ili unapređenje.

Ali budite oprezni u pregovorima jer retrogradni Jupiter može unijeti nesporazume oko detalja ugovora ili dogovora.
VAGA

Vaš lični finansijski ciklus prolazi kroz transformaciju. Ovo je vrijeme da razmislite o dugoročnim ulaganjima i štednji.

Sunce i Merkur usmjeravaju vašu pažnju na nove prilike, a Plutonov direktni hod 11. oktobra može označiti kraj starih finansijskih borbi.
ŠKORPIJA

Vaša finansijska situacija može se poboljšati zahvaljujući energiji koju donosi Venera, posebno ako ste usmjereni na zajedničke projekte ili partnerstva.

Iako su moguće neplanirane promjene, ostaćete fleksibilni i kreativni u rješavanju tih izazova.
STRIJELAC

Oktobar vam donosi obnovljeni osjećaj sigurnosti. Plutonov direktni hod pomaže u razjašnjavanju nejasnih finansijskih situacija.

Osjetićete priliv inspiracije kada je u pitanju ostvarivanje finansijskih ciljeva, pogotovo kroz saradnju i grupne projekte.
JARAC

Tranziti kroz ovaj mjesec donose priliku za finansijsko obnavljanje. Budite posebno oprezni sredinom mjeseca kada mogu izbiti sukobi oko zajedničkih sredstava. Pomračenje Sunca podstiče na preuzimanje rizika, ali važno je sagledati sve opcije prije donošenja konačne odluke.
VODOLIJA

Ovaj mjesec je povoljan za rješavanje finansijskih problema iz prošlosti. Retrogradni Jupiter pomaže vam da prepoznate šta treba da promijenite, dok Plutonov uticaj unosi transformativne promjene u dugoročne finansijske planove.
RIBE

Oktobar je mjesec kada će vaša finansijska situacija postati stabilnija, zahvaljujući Plutonu koji donosi jasniji pregled nad vašim prihodima.

Ali sredinom mjeseca pazite na potencijalne sukobe u vezi sa zajedničkim finansijama ili dugovima. Usmjerite svoju energiju na štednju i sigurnost, prenosi Zadovoljna.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh