Svaštara

U SRIJEDU JE POMRAČENJE SUNCA U VAGI: Ova 4 znaka čeka ostvarenje ŽELJA, pripremite se

U srijedu, 2. oktobra, stiže pomračenje Sunca u znaku Vage, a poznati ukrajinski astrolog Vlad Ros naglašava da će ovaj period biti posebno povoljan za četiri znaka Zodijaka: Blizance, Djevice, Strijelce i Vodolije. Očekuju ih pozitivne promjene i zanimljiva dešavanja u oktobru 2024. godine.

pomračenje Sunca - Profimedia

Blizanci

Najbolji dani u oktobru: 2, 7, 10, 20, 24.
Najlošiji dani u oktobru: 13, 15, 16, 19, 30.

Karijera i novac: Oktobar će biti period kada Blizanci mogu pokazati svoju najbolju stranu. Zbog komunikativnosti i šarma, lako će se nositi s izazovnim situacijama. Pazite na manipulacije sredinom mjeseca i izbjegavajte sukobe na poslu.

Lični život: Pomračenje donosi posebnu sreću na ljubavnom planu. Slobodni Blizanci imaju šansu da uđu u novu vezu, dok parovi mogu početi razmišljati o proširenju porodice.

Zdravlje: Prva polovina oktobra može donijeti osjećaj umora i hipohondriju, dok bi u drugom dijelu mjeseca trebalo obratiti pažnju na srce i smanjiti unos soli.

Djevica

Najbolji dani u oktobru: 6, 11, 17, 25, 27.
Najlošiji dani u oktobru: 9, 12, 14, 16, 23.

Karijera i novac: Oktobar će biti vrlo aktivan mjesec za Djevice, ali će donijeti prilike za financijski napredak. Krajem mjeseca moguće je ostvariti veliki financijski uspjeh, ali budite oprezni u komunikaciji s kolegama.

Lični život: Početkom oktobra mogući su sukobi s partnerom zbog sitnih nesuglasica, ali ovaj period će testirati odnos. Na kraju mjeseca vidjet ćete da li je veza dovoljno jaka da traje.

Zdravlje: Energetski potencijal će biti visok, ali pripazite na moguće probleme s kožom.

Strijelac

Najbolji dani u oktobru: 5, 7, 13, 20, 24.
Najlošiji dani u oktobru: 1, 8, 18, 22, 29.

Karijera i novac: Oktobar će biti povoljan za ostvarivanje ciljeva, posebno na profesionalnom planu. Početkom mjeseca mogući su izazovi s financijama, ali krajem oktobra dolazi stabilizacija, posebno za one koji su preduzetnici, pr

Lični život: Slobodni Strijelci mogu započeti novu vezu tokom šetnje ili u nekom javnom prostoru. Porodični Strijelci uživat će u harmoniji i miru.

Zdravlje: Sredinom mjeseca bit ćete opušteniji na poslu, što će vam omogućiti da se više posvetite svom zdravlju.

Vodolija

Najbolji dani u oktobru: 3, 9, 13, 22, 28, 31.
Najlošiji dani u oktobru: 1, 2, 10, 11, 27, 30.

Karijera i novac: Vodolije će u oktobru imati uspjeh na poslovnom planu. Moguće su situacije s konkurencijom, ali na kraju ćete izaći kao pobjednik. Najbolja investicija je ulaganje u obrazovanje.

Lični život: Oktobar je idealno vrijeme za promjene na ljubavnom planu. Ako planirate promjene, zadržite ih prvo u tajnosti. Porodične Vodolije trebaju pokazati više osjećajnosti prema mlađim članovima porodice.

Zdravlje: Obratite pažnju na hronične bolesti i budite spremni s lijekovima. Također, pazite na prehlade i adekvatno se oblačite.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh