Svaštara

Sutra nas čeka pomračenje Sunca: 3 znaka doživljavaju ispunjenje želja, večeras obavezno uradite ovo

Pomračenje Sunca u Vagi stiže 2. oktobra.

Horoskop - Astrolook.com

Pomračenje Sunca u Vagi na repertoaru je 2. oktobra 2024, a evo šta to znači za tri horoskopska znaka koji će osjetiti najveću promjenu.

Očigledno je da je pred nama posebna vrsta energetskog naboja, ona duboko transformišuća, koja će ostaviti trag u našim životima, najavljujući tranziciju.

Ostavljamo nešto iza sebe, završavamo nešto na čemu smo dugo radili, ali je moguće i da nas iznenade neke neočekivane prilike koje nas pomjeraju sa starih mesta gde više ne možemo da rastemo i razvijamo se. Napuštamo mesto gde život polako liči na močvaru.

Ne treba da budemo žrtve naučene bespomoćnosti. Sada imamo priliku da preuzmemo inicijativu, zakoračimo u ulogu lidera, vidimo, osvestimo se, skupimo hrabrost, odlučimo i krenemo. Novi put je pred nama. Završimo jedan posao, spremamo se za novi.

Napuštamo jednu vezu i spremamo se da stvorimo prostor za novu vezu. Šta god da je za vas i vaš život… Možda ćete lakše razumeti efekte ovog pomračenja ako pogledate svoj lični horoskop i saznate u kojoj se astrološkoj kući ono dešava.

Da biste iskoristili ovu moćnu energiju, postavite namjeru. Šta želite da postignete? Šta želite da promijenite što vam je važno?

I ne budite nestrpljivi. Sve dolazi u svoje vreme. Ponekad je potrebno malo sačekati da se okolnosti slože.

Poslednji put smo prošli kroz ovaj ciklus pomračenja od jeseni 2013. do jeseni 2015. godine. Neke teme koje su vam bile važne i relevantne u tom periodu sada se na neki način ponavljaju. Možda samo u drugom obliku i na drugačiji način.

Ova tri horoskopska znaka će ovog mjeseca ostvariti svoje snove.

Ovan

Možda ćete se osjećati kao da ste u obrascu zadržavanja, čekajući jasnoću koja vam je potrebna da odaberete svoj sljedeći potez. Ali ne brinite — vrlo brzo će se pokazati pravi put koji će vas voditi ka akciji.

Hrabre odluke donesene sada postaviće pozornicu za pozitivne promene na horizontu. Ostanite fokusirani i samouvereno krenite napred; oni oko vas će se prilagoditi vašem tempu.

U svojim vezama osetićete kako se vaši snovi približavaju. Ovo je savršeno vreme da zaronite u zajedničko putovanje sa svojim partnerom.

Toliko ste toga prebrodili zajedno, a uz iskrenu usredsređenost jedno na drugo, nijedan izazov neće biti prevelik za savladati.

I dalje će biti potrebno strpljenje jer vašeg partnera možda neće uvek biti lako razumeti. Prihvatite ove trenutke jer pružaju priliku da dokažete koliko je vaša veza zaista otporna.

Iskrena i hrabra komunikacija ojačaće vašu vezu, otvarajući nova vrata za dublje razumevanje.

Nemate želju otići; zapravo, vaša je posvećenost jača nego ikad. Vidite budućnost s ovom osobom, ali da biste do nje došli, morate se suočiti s preprekama koje su pred vama.

Napravite skok i otkrićete koliko dobrog čeka s druge strane. Nastavite gurati napred i uživajte u nagradama svoje posvećenosti.

Bik

Ovog mjeseca svemir vas podstiče da usavršite svoje profesionalne ciljeve i s nepokolebljivom odlučnošću radite na svom uspehu.

To je razdoblje u kojem vaša karijera zauzima središnje mesto – i dok će lične stvari možda morati neko vreme biti u drugom planu, to ne znači zanemarivanje onih do kojih vam je stalo.

Vaši voljeni i dalje igraju presudnu ulogu u vašem životu, ali balansiranje prioriteta zahtevaće strpljenje.

Čekate li vreme i pravi trenutak, pružiće vam se savršena prilika za profesionalni napredak. Hrabre odluke su na pomolu, a oni koji su spremni preuzeti promišljene rizike uskoro će uživati u plodovima svog rada.

Vaša nezavisnost i odlučnost neće proći nezapaženo. Ljudi oko vas počeće uviđati koliko ste motivisani i fokusirani i početi se usklađivati s vašom vizijom.

Sada je vreme da doista pokažete svoju odlučnost i liderstvo. Rezultati će uslediti brzo, a uspeh će vam pokucati na vrata.

Vaš napredak u karijeri duboko je povezan s vašom hrabrošću. Što ste odlučniji u ostvarivanju svojih projekata, to će brže vaš trud biti nagrađen.

Nemojte takođe bežati od timskog rada — to bi mogao biti ključ za realizaciju vaših ideja i postizanje izvanrednih rezultata.

Ostanite otvoreni za nove prilike i prihvatite ih s poverenjem da će se vaš naporan rad isplatiti.

Strijelac

Ovog mjeseca fokus je na pronalaženju unutrašnje ravnoteže i brižljivom upravljanju vašim finansijama. U prvoj polovini mogli biste se osećati kao da se život ubrzava, ostavljajući vas u vrtlogu haosa.

Ali nemojte se naprezati — tempo će uskoro popustiti, dajući vam prostora za disanje da mirno razmislite o svojim planovima.

Zapamtite, ključno je ne pretjerivati. Dajte prioritet onome što je uistinu važno i fokusirajte se na to da te stvari radite dobro, umesto da se previše razmažete.

Razmišljali ste o iskrenom razgovoru s partnerom, a sada je savršeno vrijeme da se otvorite i istražite kako se oboje doista osjećate.

Preuzimanjem vodstva i rešavanjem problema pokazat ćete svom partneru koliko vam znači. Ova otvorenost može potaknuti dublju vezu, jačajući vašu vezu kao nikada pre.

Na planu karijere, uspjeh koji ste željno čekali konačno je na pomolu. Projekti koji su se činili stagnirajući počeće dobijati zamah, a vaš naporan rad počet će se isplaćivati, piše Naj žena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh