Svaštara

Ekspert za veze savjetuje djevojkama šta da obuku na prvom izlasku

Mnoge žene i djevojke koje traže partnera često se suočavaju s izazovima prilikom odabira idealne odjevne kombinacije za prvi izlazak.

Sastanak - Nezavisne

Samopouzdanje je ključno, a način na koji se oblačite može značajno uticati na to kako vas drugi doživljavaju.

Ako želite da povećate svoju privlačnost, savjetnica za veze Laurel House preporučuje sljedeće kombinacije, koje su popularne kod mnogih muškaraca, iako je važno napomenuti da svi imaju različite modne preferencije, prenosi klix.ba.
Njegovanje šarmantnog stila

Suknja sa uzorkom u kombinaciji s majicom širokog kroja može stvoriti savršen balans u vašem izgledu. Ova kombinacija šalje poruku o vašem zabavnom duhu, ali i o samopouzdanju u svom izgledu.
Vibrantne ljetnje haljine

Mnoge muškarce privlače jednostavne i lijepe stvari, a šarena ljetnja haljina može vam pomoći da se osjećate srećno i zabavno. Ovim stilom ne samo da izražavate svoju ženstvenost, već i poručujete da ste osoba koja uživa u životu.
Svi tonovi crvene

Bez obzira da li se radi o crvenim usnama, cipelama, suknji ili haljini, crvena boja se pokazala kao izuzetno privlačna. Istraživanja su pokazala da muškarci više ocjenjuju privlačnost žena obučene u crveno. Na primjer, studija iz 2008. godine otkrila je da su muškarci koji su gledali fotografije žena u crvenim košuljama smatrali te žene privlačnijima nego one u plavim.
Klasična mala bijela haljina

Dok je mala crna haljina klasik koji nikad ne izlazi iz mode, mala bijela haljina donosi svježinu i nevinu eleganciju. Ova kombinacija stvara utisak da ste slatka i prijatna osoba, što mnogi muškarci traže u potencijalnoj partnerki.

Ukratko, odabir prave odjeće može povećati vaše šanse za uspješan prvi izlazak, pa razmislite o ovim prijedlozima kada sljedeći put birate svoj izgled, prenosi Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh