Svaštara

Pare će se bukvalno lijepiti za njih: Za ova 3 znaka horoskopa stiže novac od 9. oktobra, riješit će sve finansijske probleme

Tri znaka Zodijaka očekuje brdo para i bolja materijalna situacija u toku mjeseca, prema astrolozima.

Zvijezde će posebno biti naklonjene određenim horoskopskim znakovima od 9. oktobra, donoseći im novac i priliku da srede finansijsku situaciju, piše naj žena.

Strijelac

Zahvaljujući povoljnim aspektima planeta, konačno dobijate zasluženu finansijsku nagradu za trud i rad. Dugo ste čekali ovaj trenutak, a sada vam se otvara i mogućnost da iskoristite šanse u igrama na sreću.

Vaga

Uz podršku planeta, očekujte vrijedan poklon i neplanirani priliv novca u oktobru. Predstojeći mjesec donosi vam i uspeh u drugim aspektima života, pa će ovo biti trenutak kada se novac doslovno lijepi za vas.

Djevica

Možete da očekujete više novčanih dobitaka, posebno u oktobru, što je savršena prilika za pametno ulaganje u projekte od važnosti. Vaša pažnja na detalje i racionalan pristup pomoći će vam da maksimalno iskoristite ove finansijske prilike.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh