Svaštara

Dva horoskopska znaka koja misle da nemaju mane. U svojoj glavi su savršeni

Neki horoskopski znakovi jednostavno zrače onim nepokolebljivim uvjerenjem da su baš takvi kakvi jesu, savršeni.

Pexels/Andrea Piacquadio

Neki horoskopski znakovi jednostavno zrače onim nepokolebljivim uvjerenjem da su baš takvi kakvi jesu, savršeni. Za njih, mane su stvar prošlosti, a svaka kritika se lagano odbija od njihove sjajne aure. Nema tu prostora za nesigurnosti ili sumnje, oni su kraljevi i kraljice vlastitog svijeta. U nastavku otkrivamo koji su to znakovi zodijaka.

Lav

Ovaj vatreni znak ima urođenu ljubav prema reflektorima i ne boji se pokazati koliko cijeni samoga sebe. Lavovi su poznati po hrabrosti, karizmi i samopouzdanju, pa nema tog komentara koji bi ih poljuljao. Oni ne samo da vjeruju da nemaju mane, već se trude uvjeriti i sve oko sebe u to. Ako im i pokušate sugerirati nešto drugo, Lav će vas pogledati s osmijehom koji jasno poručuje: “Nije problem u meni, dragi, nego u tebi.” S Lavom, svaka mana brzo postaje šarm.

Vaga

Vage vole sve što je lijepo, uravnoteženo i profinjeno, a to, naravno, uključuje i njih same. Ovaj zračni znak često sebe vidi kao uzor savršenog sklada, iako je njihova slika o sebi ponekad malo idealizirana. Kad im netko predloži da možda ipak razmisle o nekoj svojoj složenijoj osobini, Vaga će samo odmahnuti rukom i elegantno nastaviti dalje. Za Vagu su mane samo detalji koje treba ugladiti, a ne stvarni nedostaci. Uvijek uvjerena da je na pravom putu, Vaga zrači uvjerenjem da je, zapravo, baš onakva kakva bi svijet trebao biti, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh