Svaštara

Najodaniji muškarci rađaju se u ovim horoskopskim znakovima

Kada je riječ o odanosti, neki muškarci jednostavno blistaju od povjerenja i predanosti.

unsplash.com/bentofan

Kada je riječ o odanosti, neki muškarci jednostavno blistaju od povjerenja i predanosti. Njihova sposobnost da ostanu uz nas, bez obzira na sve izazove, čini ih neprocjenjivim partnerima i prijateljima. Njihova odanost nije samo riječ, već način života koji osvajaju svojim djelima. Prema astrologiji, takvi se muškarci rađaju u ovim horoskopskim znakovima.

Bik

Bik je znak koji cijeni stabilnost i mir, a jednom kad pronađe osobu s kojom se osjeća kao kod kuće, nema te sile koja bi ga natjerala da ode. Bikovi su poznati po svojoj tvrdoglavosti, ali ta se tvrdoglavost, u ljubavi, pretvara u čvrstu predanost. Njihova je ljubav poput vina – s vremenom samo postaje bolja. Ako imate muškarca u znaku Bika, možete biti sigurni da će biti uz vas i kad sve drugo i svi drugi nestanu. Oni su pravi “čuvari doma”, vjerni i posvećeni, uvijek tu da podrže i zaštite one koje vole.

Rak

Muškarci Rakovi vole duboko, intenzivno i bez granica. Njihova osjetljivost i empatija čine ih odanim partnerima i prijateljima koji razumiju i osjećaju čak i ono neizrečeno. Rakovi vole stvoriti toplo i ugodno gnijezdo za one koje vole, a jednom kad nekome poklone svoje srce, čuvaju ga kao najveće blago. Njihova odanost dolazi iz duboke potrebe za emocionalnom povezanošću – oni ne traže prolazne veze, već partnera s kojim će dijeliti svaki trenutak, dobro i loše. S muškarcem Rakom, ljubav je poput priče iz romantičnog filma: nježna, prekrasna i iskrena, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh