Svaštara

Koji je novi trend u krevetu: Pretraživanje ovog pojma poraslo je za čak 453 posto

Od seks igračaka do isprobavanja novih poza, eksperimentisanje s intimnim odnosima vam može pomoći da otkrijete šta vas zaista zadovoljava. Bloom, stranica za odrasle, objavila je šta korisnike najviše interesuje.

vodjenje ljubavi - Shutterstock

Naime, pretraživanje pojma double penetration (dupla penetracija) je u 2023. poraslo za čak 453 posto. Seksologinja Gigi Engle je za Metro.co.uk navela da je ovo vjerovatno rezultat popularnosti duple penetracije u pornografiji.

“Seksualno je privlačna za obje osobe. Sve više žena žele biti poželjne na ovaj način. Seksualna pozitivnost omogućuje ljudima da dožive ovakvo iskustvo”, između ostalog je rekla, prenosi Klix.

Kada je riječ o grupnom seksu, naglasila je da je važno imati potpuno povjerenje u partnere.

“Ukoliko u seksu učestvuju dva muškarca i žena, ona bi se mogla početi osjećati neugodno ili preplašeno da izrazi vlastite želje. Želite biti sigurni da ste s ljudima koji čine da se osjećate sigurno”, rekla je.

Ljudima koji žele još više poboljšati seksualno iskustvo preporučila je korištenje seks igračaka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh