Svaštara

Novac stiže za 4 horoskopska znaka: Evo ko će dobiti pare do 26. oktobra

Mars se nalazi u Raku, a Venera u Strijelcu, tako da će položaj zvijezda određenim znakovima Zodijaka više odgovarati za novac nego ostalima.

Shutterstock

Na nebu su retrogradni Saturn, Neptun, Uran i Jupiter, pa smo prinuđeni da se bavimo starim problemima. Zbog retrogradnog Urana je veoma važno da budemo oprezni sa ulaganjima, kao i podizanjem kredita, prenosi Novi.

Ukoliko se pitate ko će imati novac do 26. oktobra, među njima su znakovi što su: Škorpije, Vage, Strijelčevi i Blizanci.

ŠKORPIJA
Venera u Strijelcu je zaslužna za manje novčane dobitke koje imate već nekoliko dana. Očekuju vas i pokloni.

VAGA
Sunce i Merkur u drugom polju osigiuravaju vam veću zaradu. Posredstvom osobe u znaku Škorpije možete da zaradite dodatni novac.

STRIJELAC
Pluton koji i dalje boravi u vašem drugom polju donosi veći novac. Zbog toga ne treba da brinete o finansijskim problemima.

BLIZANCI
Mars u Raku sve vrijeme radi za novac, pa treba da uložite inicijativu kako biste dobili bonus ili povišicu.

Horoskopski znak koji treba da igra igre na sreću je Rak.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh