Svaštara

Stiže mlad Mjesec u Škorpiji: 1. novembra se mijenja život 3 horoskopska znaka

Mlad Mjesec očekuje nas 1. novembra u vodenom znaku Škorpije i predstavlja novi početak, a ovaj astrološki period će imati uticaj na sve znakove, a ponajviše na Rakove, Ribe i Škorpije.

Mlad Mjesec u Škorpiji nas krasi svojim dubokim prisustvom. Gledano astrološki, Škorpija se pojavljuje kao otjelotvorenje transformacije i duboke introspekcije, gdje borave zakopane emocije i skrivene želje.

Oslobađamo se starog

Zagrlite ovu moćnu energiju, jer unutar njenog zagonetnog zagrljaja leži potencijal za ponovno rođenje i osnaživanje. Oslobodite se starog, odbacite slojeve koji više ne služe vašoj duši i predajte se transformativnoj moći ovog nebeskog događaja.

Prigrlite misterije Škorpije i dopustite da vas mlad Mesec vodi ka dubokoj promeni.

Škorpija je povezana sa tajnama i skrivenim stvarima. Mlad Mjesec u ovom znaku može doneti naglašenu potrebu da istražite dublje istine ili se suočite sa svojim sopstvenim tajnama, prenosi Novi.

Suočavanje sa tajnama
Škorpija je takođe povezana sa strašću i seksualnošću, pa mlad Mjesec u ovom znaku može povećati vašu želju za intimnošću i dubokim emocionalnim vezama.

Da biste najbolje iskoristili energiju mladog Mjeseca u Škorpiji, razmislite o dubokoj introspekciji, istraživanju svojih emocija i traženju načina kako da se transformišete i rastete na emocionalnom nivou. Takođe, budite spremni da se suočite sa svojim tajnama i da se posvetite dubokim i iskrenim odnosima sa drugima.

Podsjetimo, osim mladog Mjeseca, Venera je ušla u Strijelca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh