Svaštara

Dnevna doza dobrog horoskopa: Ovaj znak postaje magnet za ljubav i nove uspjehe

Dnevni horoskop – ljubav vam daje snagu da se ostvarite na svakom polju…

Horoskop- Blogspot

Drage Vodolije, danas vam je partner prioritet i osjećate se nevjerovatno zadovoljno kada je u pitanju ljubavni život. Otvorili ste srce i želite partneru da otkrijete emocije koje su skrivene u vašoj duši. Vaša veza postaje stabilnija, ali pazite da previše ne ograničavate partnera. Dajte mu slobodu i prostor, a on će na svoj način pokazati koliko mu je stalo do vas.

Usamljene Vodolije osvajaju šarmom, pa će mnogi željeti da se nađu u njihovom društvu. Vaša aura je očišćena od negativnosti, zračite divnom energijom i postajete magnet za ljubav. Na polju karijere vaša kreativnost dolazi do izražaja, a odlično se snalazite i u komplikovanim projektima. Uran u se*stilu sa Suncem donosi drugačiji pogled na svijet, pa ćete primijetiti neke mogućnosti koje su vam ranije bile nepoznate. Iz svake životne situacije izlazite kao pobednik, piše “Lovesensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh