Svaštara

Horoskop – Mračna sjenka pada na polje ljubavi: Rizičan susret Venere i Saturna (od 3. marta 2020.)

Spremite se za mračan spoj Venere i Saturna – šta će se promijeniti zauvijek na polju ljubavi…

Prekid veze - Blogspot.com

Planete pripremaju veliki test za ljubav! Od 3. marta Venera u Ovnu biće u aspektu sa Saturnom u Jarcu, što će poremetiti emocije i emotivne odnose, piše “Lovesensa“.

Prošlost se vraća na velika vrata i sada je spremna da nas potpuno udalji od realnosti i ispravne percepcije. Sve što ste doživjeli negativno u ljubavi prethodnih godina sada se vraća i imaćete osjećaj kao da ste u svom periodu života od prije par godina. Ne dozvolite da vas začara… ne dozvolite da vas udalji… Stare rane se otvaraju, zacjelite ih svojim ubjeđenjem da ste sada jači, hrabroiji, svjesniji…

Osobe u vezi biće naročito u nezgodnom položaju- nećemo biti sigurni u omo što želimo, a mnogi će željeti samoću, bijeg od problema i imaće otrovan osjećaj krivice.

Odnos sa partnerom nije u ravnoteži. Imate osjećaj kao da samo dajete, a zauzvrat dobijete mrvice ljubavi koje ne ispunjavaju vaše srce. Ljubav je uzajamno primanje i davanje, a toplo-hladni odnosi i igrice kad-tad uzrokovat će kraj romanse.

Sada se skidaju maske, otkrivaju namjere i završava se sve ono što nema preduslov za budućnost.

Venera je planeta ljubavi i divnih emocija, ali Saturn, poznatiji kao veliki učitelj, spriječava nas da volimo.

On nas upozorava na veze iz navike, na nedostatak ljubavi i perspektive.

Odnos Saturna i Venere može uzrokovati sljedeće probleme u romantičnim odnosima:

  • kriza uslijed različitih vizija
  • umiješanost treće osobe
  • emocionalna nedostupnost
  • nedostatak intimnosti i želje za kontaktom

U ovom periodu najvažnije je da odbacite teret prošlosti. prestanite sebe da krivite za stare greške. Ne dozvolite da sada utiču na vaše izbore. Vi ste nova osoba, svjesnija, jača i spremnija da se suoči sa svakom životnom preprekom.

Posvetite se sebi, svom zdravlju i unutrašnjem miru. Za svaki osjećaj nezadovoljstva potražite uzrok duboko u svojoj duši.

Posmatrajte signale koje svemir šalje – budite spremni da odgovorite na njih.

Za svaki problem postoji rješenje i vjerujte, uskoro će se pojaviti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh