Svaštara

Horoskopski znakovi koji se međusobno ne mogu podnijeti, trebalo bi da izbjegavaju isto društvo

Nikako se ne slažu, odmah nastaje konflikt.

Svađa - Blic.rs

Kako astrologija dijeli znakove po svojim osobinama i karakteristikama, tako postoji kompatibilnost ili neslaganje, ali postoji i segment potpunog disbalansa i to se odnosi na ove znakove, piše “Alo!“.

Vodolija

Posebna, inovativna, znak budućnosti, nezavisna i totalno svoja. Vodolija se uglavnom sa svakim znakom horoskopa slaže, ali malo ko je može razumijeti, u tome je Bik na prvom mjestu neshvatanja njenih ideja i životnog stila. Ovan je drugi.

Bik

Iako mirne prirode, izbjegava konfliktne situacije, Bik i Vodolija na istom mjestu napravit će eksploziju. U tome svemi, ako se ne daj Bože, zadesi Ovan, sukob može da eskalira do nezamislivih granica.

Ovan

Nametljiv, u svemu prvi, ambiciozan, neće razumijeti tromog i za njega lijenog Bika, a još manje ludu i nepraktičnu Vodoliju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh