Jedan ugostitelj na Sardiniji uništio je svoju pizzeriju, jer je shvatio da bi zapao u još veće dugove kad bi je, nakon dva mjeseca karantina u Italiji, otvorio nego da je zatvori.
“Ne mogu da otvorim ponovo lokal, hvala Covidu-19”, kazao je.
“Ne krivim nikoga, jednostavno, ne mogu da nastavim. Iako je bila zatvorena, picerija me koštala 3.000 eura mjesečno”, naveo je, piše “N1“.
Na snimku se vidi kako macolom ruši unutrašnjost lokala.
NAPOMENA: Video
materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet
servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu
vlasništvo portala Haber.ba i portal
Haber.ba ne
odgovara za njihov sadržaj i autorska
prava.
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i
ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore
komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog
izražavanja. Portal Haber.ba zadržava
pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja -
Više o Uslovima korištenja...