Svaštara

Anastasija (31) sama lice puni filerima: Momci obožavaju moj izgled, mnogo mi više prilaze

Postoji razlog zašto to rade isključivo ljekari, upozorava njen doktor

Anastasija - Stil

Anastasija Pokrešuk iz Kijeva veliki je ljubitelj filera, do te mjere da ih ubrizgava sama sebi u jagodice. Njen jedinstveni izgled ne odobravaju svi, ali Anastasija kaže kako je najbitnije da se njoj sviđa i da nikada nije požalila, prenosi LADBible.

Takođe je otkrila i da dobija mnogo više pažnje muškaraca sada, kada ovako izgleda, a sigurna je kako je to zbog samopouzdanja koje je došlo s filerima, prenosi “Stil Kurir”.

“Moja mama misli da je suludo, ali ne može puno da utiče na mene. Ne žalim, nikada nisam požalila i sretna sam sa svojim licem.”

View this post on Instagram

Ну шо????

A post shared by Анастасия? (@_just__queen_) on

Ova 31-godišnjakinja rekla je kako je mrzela sve vezano uz sebe.

“Glas, pojava, svega me bilo sramota. Bio je ovo težak proces. Mislim da sam prije bila ružna, dok moja mama misli da sam prije bila prirodno lijepa, a da sam sada egzotična. Prijatelji kažu da sada izgledam bolje jer sam prije izgledala kao miš, tako su me zvali.”

Razume da ljudima njeno lice izgleda čudno, ali ne obazire se. “Filere sama stavljam, osim u obraze i u druge djelove lica.”

Doktor Aleks Karidis upozorio je Anastasiju da je samostalno ubrizgavanje filera jako opasno.

“Postoji razlog zašto to rade stručnjaci, ima mnogo koraka koje mora odraditi neko ko zna šta radi. Potrebno je znanje i iskustvo.”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh