Svaštara

U SOK OD JABUKE DODAVALA JE OVAJ ZAČIN: IZNENADILA SE REZULTATIMA NA TIJELU!

Većina osoba koji su probali ovaj napitak su zadovoljni rezultatom, a jedna žena je odlučila javno otkriti svoje iskustvo i tačan recept koji je koristila, jer se za mjesec dana iznenadila rezultatima koje je vidjela na tijelu.

ženskica

“Većina garderobe sad mi je velika, ali sam presretna“, otkrila je žena i dala točan recept sastojaka:

– 240 ml prokuhane vode

– 1 žlica soka od jabuke

– žlica mljevene čili papričice

– sok od jednog limuna i kora jednog limuna.

“Ogulite limun i preko kore prelijte prokuhanu vodu. Nakon 10 minuta dodajte sok od limuna, sok od jabuke i mljevenu papriku. Prije svakog gutljaja dobro promiješajte i popijte čašu nakon svakog obroka“, kaže žena.

Kako ovaj napitak djeluje?

Poznato je i znanstveno dokazano da ljuta paprika ubrzava metabolizam i na taj način stimulira sagorijevanje masnoća u tijelu. Zbog kapsaicina koji sadrži, paprika stimulira živčani sustav da zagrije tijelo, što utječe na sagorijevanje kalorija.

Polikosanol iz kore limuna pomaže sagorijevanju sala, svojstva limunovog soka na metabolizam su poznata, dok sok od jabuke pomaže razlaganju masti u organizmu,piše Ženskica


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh