Svaštara

Potresni snimak iz Bejruta: Otac tješi i pokušava spasiti sina u trenutku eksplozije

Požar u skladištu eksploziva u luci Bejrut doveo je do snažnih eksplozija, javila je zvanična libanska novinska agencija u utorak.

Otac, sin, Bejrut / Screenshot - Twitter

Veliki broj ljudi je ranjen u eksplozijama, dok je bivši premijer Saad al-Hariri, – koji živi u blizini mjesta na kojem su se dogodile eksplozije, neozlijeđen, prve su informacije.

Potresni snimci stravične eksplozije preplavili su društvene mreže.

Snimak sa nadzornih kamera na kojem otac pokušava da zaštiti preplašeno dijete u trenutku eksplozije, pokazuje svu silinu i strah sa kojim su se susreli Libanci.

Otac je uzeo dječaka u naručje, i počeo je da govori tekbire, nakon što se začula eksplozija i sakrio se je sa njim ispod stola u sobi u kojoj su se nalazili.

Pogledajte snimak.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh