Svaštara

IMA VJEROVATNO NAJDUŽE NOGE IKAD: Švedska gabaritna manekenka

Švedska manekenka Ija Ostergen ekstremno je popularna na Instagramu, tamo je prati preko 230 hiljada ljudi, a privukla ih je ne samo golišavim fotografijama na kojima pokazuje svoje izvajano tijelo, već i činjenicom da ima rijetko duge noge – nevjerovatnih 108 centimetara!

expres

Ija je uspješna u bodibildingu, a podršku joj pruža lični trener Torbjorn Ostergren, suprug i švedski šampion u bodibildingu.

Ija i dalje ne može da povjeruje kako je sadašnji muž obratio pažnju na nju kada je bila potpuno drugačija. Međutim, oni sada imaju dvoje djece.Zbog svog izgleda, ova Šveđanka uživa i veliku popularnost na Instagramu.

Svojom neobičnom spoljašnošću ova švedska manekenka želi da pokaže svim djevojčicama da nedostaci, u stvari, ne postoje, pošto se i oni najmanji uvijek mogu pretvoriti u nešto što ne posjeduje niko,pišeExpress


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh