Svaštara

Ova četiri horoskopska znaka fantastična su u krevetu

KO SU najvatreniji ljubavnici u horoskopu? Bez obzira na to što svaki znak ima neke svoje prednosti koje ga čine umješnim među plahtama, ova četiri znaka na tom se području najbolje snalaze.

Strasti u krevetu - Facebook

Lav

Njegov vladar je Sunce pa je jasno da će u krevetu biti vatreno. Lavovi nisu sramežljivi, sve će iskušati, pri jakom svjetlu, a nemojte se iznenaditi ako izvuče kameru ili fotoaparat. Uvijek su raspoloženi za igru i vole eksperimentirati u krevetu.

Škorpion

Ovaj znak nezaobilazan je na ovakvim listama. Poznati su po svojoj se*sualnoj spretnosti. Poput lavova, spremni su eksperimentirati, a maštaju o tome da ih uhvate pa se nemojte šokirati ako vam predloži seks na javnom mjestu. Ni igračke mu nisu bauk.

Blizanci

Njihova mašta je prljava pa se nemojte šokirati kad vam usred dana stigne njihova seksi fotka ili kad vam za obiteljskim ručkom počnu šaptati što bi vam sve radili. Pripremite se i na razne scenarije u krevetu, od susreta doktora i medicinske sestre do druženja dostavljača pizze i djevojke koja nema novca da mu plati.

Djevica

Naziv ovog horoskopskog znaka, bar kad je u pitanju umijeće u krevetu, nije istinit. Sve su samo ne djevice. Inače pedantne i organizirane, djevice su u krevetu vatrene i strastvene, piše “Index“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh