Svaštara

HOROSKOP – Budite oprezni! Našu sudbinu kroji Merkur iz sjenke: Evo koji je jedini put ka sretnoj budućnosti (do 15. marta)

Merkur vlada iz sjenke do 15. marta – Otkrivaju se velike tajne!

Djevojka - Astrosudbina.com

Poslije duge tri nedjelje konfuzije, turbulencija i pomešane energije, prvi retrogradni Merkur se zvanično završio 20. februara i trenutno je u svojoj sjenci krećući se postepeno ka direktnom hodu.

Iako je retrogradni Merkur završen, još uvijek nije razlog za slavlje, jer u svojoj sjenci, on može na površinu vratiti sve ono što ste započeli tokom njegovog početka, kao i test koji će vas podstaći da iskoristite sve što ste tokom njegovog retrogradnog hoda naučili.

Merkur će u naredne dvije nedjelje biti u svojoj sjenci. Ova planeta komunikacije prelazi Jupiter i stepene retrogradnosti, što nas angažuje da shvatimo o stvari na dubljem nivou.

Ova energija dovodi do toga da ponovo procenite određene situacije, odnose i istjerate istinu na površinu. Tajne koje su dugo bile skrivane, sada imaju tendenciju da izađu na svjetlost. Ovakav uticaj Merkura završava se 13. marta, kada Merkur napokon napušta svoju postretrogradnu sjenku.

Još uvijek nismo izašli iz šume zabluda, jer ova energija može dovesti do grešaka, zbunjenosti, preispitivanja i velikih promjena, samo u manjem obliku nego kada je Merkur u retrogradnoj fazi.

Ipak, ovaj period ima i svoje pozitivne strane, a to je korišćenje mudrosti koju smo stekli iskustvom iz retrogradne faze. Sada je red da sve što ste naučili primijenite u prksi. Sve ono što je krenulo po zlu tokom retrogradnog ciklusa sada možete ispraviti ako se dovoljno trudite i ne ponavljate stare greške.

Budite sprmeni da oprostite, da riješite karmičke čvorove i pogrešno protumačene znakove. Neke teške riječi brišu se dobrim djelima, a postoji velika šansa za obnavljanje ljubavnih, porodičnih i prijateljskih odnosa.

Srećna okolnost je što je Merkur u sjenci u znaku Vodolije – inovativnom znaku koji razmišlja unaprijed i ima sjajne mentalne sposobnosti.

Merkur u sjenci je vrijeme pokazivanja naučenog, više svesti i ispravljanje loših postupaka, otvarajući vrata nekih novih mogućnosti koje će nam u narednom periodu oplemeniti život, prenosi “Lovesensa“.

Sljedeći retrogradni Merkur očekuje nas 23. maja, a do tada SREĆNO!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh