Svaštara

Muškarci rođeni u ova 4 znaka Zodijaka čuvaju žene kao kraljice: S njima je život kao bajka

Ako želite da vas cijeloga života partner čuva kao kraljicu i da mu budete na prvom mjestu, pobrinite se da pripada nekom od horoskopskih znakova u nastavku.

ljubav - Vecernji.hr

Ovi muškarci će vas čuvati kao kraljicu:

Jarac

Oni imaju veliko srce, a svoje voljene obasipaju komplimentima, poklonima, brigom i pažnjom. Iako izgledaju strogo, oni su u ljubavi nježni i spremni na sve kako bi usrećili svoju voljenu.

Ribe

Možda će dugo tražiti onu pravu, ali kada je nađe, svaki trenutak će koristiti da je učini sretnom. Stalno će joj praviti iznenađenja i ispunjavati želje.

Lav

Iako vole da su u centru pažnje i važe za sebične, ipak, ako nađu onu pravu, žele da je razmaze. Lavovi su darežljivi i uvijek će svoju voljenu obasipati poklonima, a u javnosti čine da se ona osjeća kao da je na tronu.

Bik

Oni vole mir i udobnost, a pored njih se devojke uvijek osjećaju prijatno, bezbjedno i stabilno. Bikovi uvijek razmaze svoje žene, ali ne tako mnogo materijalnim stvarima, piše “Pressmedia“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh