Svaštara

Vladavina Bika do 20.05. – Ovnu će novac biti glavna tema, Rakove očekuje mnogo novih veza

Sezona Ovna je bila brza, optimistična i možda pomalo haotična, ali stvari se mijenjaju 19. aprila kada službeno počinje sezona Bika.

Mjesec u Biku - Pixabay

Bikova energija će nas učiniti marljivijim i odlučnijim. Daćemo prednost stabilnosti, sigurnosti i predanosti. U sezoni Bika ćemo moći da se smirimo i opustimo, da neke stvari radimo polako, ali ćemo ipak ostati produktivni. Zato uživajte u proljetnom vremenu i cijenite male stvari jer bi ovo mogao biti jako lijep i uspješan period.

Ovan: Vaša sezona je završila tako da se vaš život sada polako usporava. Ovo će za vas biti period u kome neće biti dozvoljene bilo kakve gluposti ili greške i veliki fokus će biti na novcu. Mogli biste naići na neke finansijske poteškoće, ali takođe možete očekivati povišicu ili unaprjeđenje.

Pokušajte da iz ove male krize nešto naučite i pretvorite to u korisno iskustvo. Bik: Sa Suncem, Merkurom i vašom omiljenom planetom Venerom u vašem znaku, život je prilično dobar. U sezoni Ovna ste mnogo kopali po prošlosti, ali ovaj period će biti potpuno drugačiji.

Svi novi projekti, poslovi i odnosi koje sada započnete će biti od velike važnosti za vašu budućnost. Blizanci: Vladavina Bika bi mogla biti jako povoljan period za vas. Ipak vrijeme je da malo usporite i razmislite o svojoj prošlosti. Budite praktični u ovom peridu, ali i strpljivi kako biste donijeli ispravnu odluku.

Rak: Vaš glavni fokus će biti vaš društveni život. Vaš život će biti prepun zanimljivih zabavnih dešavanja i druženja. Sklopićete mnoga nova poznanstva, ali ćete uspjeti da održite jako dobru komunikaciju i sa onim starim prijateljima.

Lav: Vi volite biti u centru pažnje a u ovom periodu ćete biti u centru svih zbivanja. Sve vaše ideje i projekti bi mogli imati savršen završetak, pa je moguće da dobijete neku povišicu ili bonus. Biće ovo jako povoljan period za vas zato nemojte se plašiti da zablistate.

Djevica: U ovom periodu ćete se fokusirati na to da proširite svoje vidike. Bićete otvoreni za nove ljude i nova iskustva. Mogli biste se odlučiti za pohađanje nekog kursa ili za bilo koji drugi vid edukacije. Bićete oduševljeni koliko ste naučili do karaja ovog perioda.

Vaga: Ovo neće biti najpovoljniji period za vas kada je u pitanju ljubav i upoznavanje novih osoba. Svaki taj sastanak bi se mogao završiti samo na flertu i ničemu drugom. Sezona Bika će vas podsjetiti na važnost posvećenosti i stabilnosti.

Škorpija: Slobodne Škorpije bi se u ovom periodu mogle upustiti u neku novu i jako uzbudljivu vezu. Oni koji su u srećnim vezama će uživati sa svojim partnerom i provodiće mnogo vremena sa njim i svojom porodicom. Strijelac: Predstoji vam naporan mjesec.

Ako se osjećate loše pokušajte da svoje obaveze organizujete na drugačiji način i da unesete neke promjene u svoj život. Pokušajte da odvojite malo vremena za sebe i da se odmorite kako se umor ne bi nakupio i kako vam ne bi stvarao veći problem.

Jarac: Za Jarčeve će ovo biti period pun romantike i zabave. Bez obzira da li ste slobodni ili u vezi ovaj period će za vas biti prepun strasti, romantike i jako dobre zabave. Zato uživajte. Vodolija: Vodolija će biti jako oprezne u ovom periodu,piše Infpult

Provodićete mnogo vremena kod kuće i u razgovoru sa svojoj porodicom. Ako uspijete da se povežete sa svojom prošlošću i naučite da kontrolišete svoje emocije, očekuje vas jako povoljan period u maju kada započne sezona Blizanaca.

Ribe: U ovom periodu ćete skupiti hrabrosti da se otvorite drugima. Ipak budite oprezni kome se otvarate jer će neke od tih veza biti kratkotrajne i površne. Ipak mogli biste ostvariti neka jako lijepa poznanstva.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh