Svaštara

Žena u ovom horoskopskom znaku ima najmoćniju snagu ljubavi: Spolja je hladna i tajanstvena, ali u srcu skriva najljepše blago

Ljubav ovog horoskopskog znaka je sve ili ništa, vatrena strast, vječnost ili uništenje.

Žena - Pexels

Ljubav ovog horoskopskogznaka je sve ili ništa, vatrena strast, vječnost ili uništenje.

Ovo je jedan od najmisterioznijih horoskopskih znakova – Škorpija. Ona živi u pustinji svojih svijetova, skrivena ispod kamena, mudro čekajući pravu priliku. Spolja djeluje strogo, surovo i, moćno i nadmeno, ali u sebi krije srce prepuno najljepših tajni.

Škorpija je u partnerskim odnosima strastven, dubok partner koji budi jake emocije i lako se ušunja u vaše srce. U ljubavi donosi sreću, radost i osjećaje koje do sada niste osjetili, ali jedna stvar vas muči – nju je vrlo teško impresionirati.

Kod partnera žena Škorpija cijeni inteligenciju, duhovnu ljepotu i duboku intuiciju. Vrlo je odana i predana odnosu, ali nikada je ne smete kontrolisati.

Škorpija zahtjeva slobodu, ravnotežu, jednakost i mir. Ljubav “u lancima” i pod ograničenjima za nju ne postoji, ona uvijek bira da živi vlastitu prirodu bez obzira na vaša očekivanja. Odana je vama, ali je pre svega odana sebi.

Ona je nezavisna, vrlo snalažljiva, ambiciozna i neustrašiva. Ne podnosi laži i ima urođeni instikt da prepozna prevaru. Oprašta u ljubavi sitne greške, ali izdaja kod Škorpije skupo košta. Sklone su osvetoljubivosti i ne obnavljaju odnose nakon jednog propusta.

Ako ste iskreni i u ljubavi postupate otvorenog srca, Škorpija će to prepoznati i znat će da cijeni. Pružit će vam najljepšu ljubav u kojoj je skoro nemoguće upasti u monotoniju. Ljubav Škorpije je uvijek svježa poput jutarnje rose, a osjećanja su uvijek iskrena i topla, prenosi “Lovesensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh