Svaštara

FATALNA GABRIJELINA SMRT – Tinejdžerka bila u kolima sa 11 godina starijim muškarcem, umrla je dok su RAZMJENJIVALI STRASTI

Gabrijela je odmah odvedena u bolnicu.

Tinejdžerka - Facebook

Gabrijela Dikson, stara 15 godina, doživela je fatalan srčani napad tokom se*sa u kolima sa mladićem starim 26 godina.

On je policiji rekao da se ona onesvijestila tokom se*sualnog odnosa u njegovim kolima. Gabrijela je odmah odvedena u bolnicu u San Paolu, ali ljekari nisu mogli da ništa učine i proglašena je mrtvom u 1:20 poslije ponoći po lokalnom vremenu.

Po navodima izvora, njeno lice je bilo blijedo dok su joj ruke bile crne i otekle, a u njenoj vagini pronađeni su tragovi krvi.

Gabrijelina porodica nike imala pojma da je ona u vezi sa dečkom starijim 11 godina od nje.

Pošto je u Brazilu dozvoljeno imati odnos sa tinejdžerima starim 14 godina, neimenovani mladić neće snositi nikakve pravne posljedice zbog veze sa Gabrijelom.

Ipak, policija je saopštila da čekaju izvještaj patologa pa će na osnovu njega odlučiti hoće li ili ne podizati optužnicu, prenosi “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh