Svaštara

Majka ostala na ulici sa ČETVORO DJECE: Građani nude pomoć, a za sve je kriva užasna greška

Da je slučajni prolaznik nije upozorio, svašta bi moglo da se desi.

Keri Miler - Facebook

Keri Miler (30) iz Lidsa ostala je bez krova nad glavom nakon što je sopstvenim očima gledala kako joj je izgorjela kuća u kojoj je živjela sa partnerom, četvoro djece i kućnim ljubimcem francuskim buldogom.

Razlog požara bio je veš koji je Keri ostavila da se suši, dok je ona obavljala druge kućne poslove, a u tom momentu, mašina za sušenje veša koja je bila u pomoćnom objektu eksplodirala je i zahvatila čitavu kuću.

Keri nije ni primijetila da gori kuća, a upozorio ju je vozač koji je prolazio njenom ulicom i koji je trubio kada je ugledao vatru.

Nakon što je videla šta se desilo, zgrabila je svog 18-mjesečnog sina, kao i psa i istrčala napolje.

Partner i još troje djece srećom nisu bili kod kuće.

Požar je ubrzo probio na ostale dijelove kuće, vatrogasci su ubrzo došli, ali dom Keri Miler već je bio neodbranjiv i sada tamo ne može da se živi.

– Tog jutra sam uključila mašinu za sušenje veša dok sam radila druge kućne stvari, a moj mali sin bio je u spavaćoj sobi. Oko 10.30 vozač je uočio plamen koji je izbijao iza kuće i trubio mi je kako bi me upozorio na opasnost. Kada sam vidjela da gori kuća, potrčala sam i izvukla sina i psa napolje. Druga djeca su bila u školi. Srećom, niko nije povrijeđen, ali smo postali beskućnici – kroz plač je rekla Keri za britanski San.

Rečeno joj je da će biti potrebno skoro godinu dana da se kuća sredi i vrati u stanje za život. Za to vrijeme, prijatelji su organizovali apel za prikupljanje novca za pomoć kako bi se što prije krenulo sa rekonstrukcijom i kako bi šestočlana porodica imala gdje da živi, piše “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh