Svaštara

Djevica, Škorpija i Jarac dovoljni su sami sebi, tri horoskopska znaka imaju mnoštvo negativnih osobina

Kada vas neko pita šta ste u horoskopu, a vaš odgovor je Djevica, Škorpija ili Jarac, reakcija one druge strane vrlo često bude „Uf…“ i to nije bez razloga.

Ženska ljutnja - Blogspot.com

Ta tri horoskopska znaka dovoljna su sami sebi i za njih se vezuje niz negativnih osobina.

Djevica

Za Djevice važi da su neurotične. Ako su pod stresom, do besvijesti će čistiti po stanu ili raspremati odjeću. One ne znaju za ljubav, a emocije se kod njih u velikoj mjeri svode na se.s.

Samo su roboti hladniji od Djevica. Bez problema će vam zabiti nož u leđa i to promišljeno sa dubokom analizom. Znaju dobro da glume i nećete osjetiti da će vas iznevjeriti.

Nema zagrljaja i nježnosti, a suze puste samo zbog sebe. Na trenutke su kao voda koja vri i nemaju istinsku kontrolu nad svojim karakterom. Ostaju vjerne samo sebi.

Škorpija

Ovi samodestruktivci sebe stalno sažaljevaju. Ne mogu da podnesu da tonu u mizeriju, pa sa sobom povlače i druge. Da je sutra kraj svijeta, one se ne bi šokirale jer uvijek očekuju najgori mogući scenario. Ne plaše se smrti.

Ljubomorne su i posesivne i uvijek misle da neko kuje zavjeru protiv njih. Emotivno su nezrele i ne uzdržavaju se ako nekome treba da se osvete. Često se ljute, bijesne su, plaču i u tim trenucima vas mrze iz dna duše. Opasne su, lukave i velika zlopamtila.

Jarac

Oni su hladni kao roboti. Vjeruju u sudbinu i riječ „izvini“ ne postoji u njihovom riječniku. Možete živjeti sa njima cijeli život i da ne saznate šta imaju da vam kažu. Ne znaju da riječima iskažu emocije.

Prodali bi vas za društveni status. Kukavice su, čim vide rizik oni bježe kako bi se spasli i lako vas mogu ostaviti na cjedilu.

Spori su, mračni i ne znaju kako da uživaju u ljepotama života. Na trenutke su i iskompleksirani i bolje je da pobjegnete od njih, piše Alo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh