Svaštara

Razlog zbog kojeg se muškarci sve češće odlučuju na razvod – “Žene više nisu što su nekada bile”

Danas je sve veći broj muškaraca koji se razvode kada uđu u petu deceniju. Neki od njih su se razveli jer nisu mogli više da budu u braku, a neki su našli mlađe partnerke.

Kao da je postalo nemoguće za muškarce da žive sa jednom ženom, a oni koji se ne razvedu ostaju u braku primorani da trpe i tolerišu ženu. Postoji i onaj mali broj muškaraca koji kažu da žive u srećnom braku ili su možda samo sebe ubijedili da su srećni. Ženska sreća je vruća tema i o njoj se stalno priča, a da li ste igdje vidjeli da se spominje sreća muškarca.

To je veoma nekorektno prema muškarcima i muška sreća je postala tabu. Zašto je savremenom muškarcu koji je ušao u petu deceniju i prevazišao ljubav potrebna zena? Većina razvedenih muškaraca su rekli kako ne bi ponovo ulazili u brak i upustali se u ozbiljnu vezu. Ako im je potrebna žena za seks mogu da nađu vezu za jednu noć.

Ako im treba neko da im kuva i čisti platiće ženu koja će to da radi za njih par puta sedmično i nije im potrebno da se vežu za neku zahtjevnu i histeričnu ženu koja će uvijek nešto da im prigovara.

Kada je postavljeno pitanje porodice pojedini muškarci su rekli da takvo nešto ne postoji. Da emancipovana žena traži jednakost i da tu nema više topline.

Muškarac je uvijek i za sve kriv i figura oca se više ne poštuje. Neke žene su spremne da okrenu dijecu protiv oca i tu nema poštovanja i sreće, tada vam ne preostaje ništa drugo nego da odete. Žene su danas izgubile ženstvenost i nije im ostalo ništa osim njihovih genitalija. Kako onda muškarac da voli takvu ženu? Emancipovana žena voli sama sebe i nije joj potreban muškarac da je voli.

Kada uđete u petu deceniju stvari vidite drugačije, tu nema više iluzija i većina muškaraca više nema razlog da ostane u braku sa takvom ženom. Ljubav polako blijedi i ako muškarac nije sa godinama navikao da trpi, doći će do razvoda. Ženstvenost žene nisu njene grudi, zadnjica i njeno lice, ženstvenos kod žene je njena nježnost, poštovanje i toplina kojom zraći.

Ženstvena žena ispunjava prostor dobrotom, nježnošću i harmonijom. Žena treba da ima sposobnost ne da prisiljava muškarca da bude sa njom već da mu pruži nešto zbog čega će se on osjećati srećno i poštovano. Ako želite da muškarac bude srećan pored vas dajete mu nježnost, odanost i velikodušnost,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh