Svaštara

Tri znaka koja imaju niske kriteriji kada biraju partnere

Kada je riječ o izboru partnera, neki horoskopski znakovi skloni su biti manje izbirljivi.

Ljubav - Pult24.info

Njihovi niski kriteriji mogu proizaći iz njihove prirodne sklonosti prema avanturi, strahu od samoće ili jednostavno zbog njihove velikodušne i prihvaćajuće prirode. Evo koji su to znakovi koji se ističu u ovom kontekstu i zašto su skloni birati partnere s manje opreza, piše index.

Blizanci

Blizanci su znatiželjni i društveni, a njihova potreba za stimulacijom često ih vodi u raznovrsne odnose. Kao zračni znak pod vladavinom Merkura, planeta komunikacije, Blizanci uživaju u upoznavanju novih ljudi i sklapanju različitih vrsta veza. Njihova želja za novim iskustvima može ih dovesti do toga da ne postavljaju visoke standarde za partnere, sve dok im nova veza pruža zanimljivu interakciju ili priču koju mogu podijeliti.

Strijelac

Strijelci su poznati po svojoj ljubavi prema slobodi i avanturi. Kao vatreni znak koji vlada Jupiterom, planetom ekspanzije i istraživanja, Strijelci često traže partnere koji mogu pratiti njihov brz tempo i spremni su na spontanost. Njihovi kriteriji mogu biti široki jer više cijene duhovnu povezanost i zajedničku želju za avanturom, nego materijalne ili površne kvalitete.

Ribe

Ribe su poznate po svojoj empatiji i suosjećanju, što ih može dovesti do toga da budu manje izbirljive pri odabiru partnera. Kao vodeni znak pod vladavinom Neptuna, planeta mašte i iluzija, Ribe ponekad idealiziraju svoje partnere ili gledaju na ljubav kroz ružičaste naočale. Njihova želja da vide samo najbolje u drugima može ih spriječiti da jasno procijene crvene zastavice ili nedostatke u ponašanju partnera.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh