Svaštara

Četiri horoskopska znaka koja vole kontrolirati druge

Sigurno poznajete nekoga ko voli šefovati i u tome pronalazi zadovoljstvo. Možda je za to zaslužna astrologija. Ljudi rođeni u ovim horoskopskim znakovima vole kontrolirati druge.

unsplash.com/chrisjoelcampbell

Lav

Lavovi su poput egipatskih faraona horoskopa. Njihova želja za kontrolom potječe iz osjećaja da su rođeni vođe. Za Lavove, kontrola nije samo potreba, već i način da pokažu svoju kraljevsku moć.

Jarac

Njihova želja za kontrolom proizlazi iz njihove neumoljive ambicije da se popnu na vrh društvene ljestvice. Dakle, za Jarčeve kontrola je put prema vrhu.

Ovan

Ovnovi su poput generala na bojnom polju zodijaka. Njihova energija i odlučnost čine ih nezaustavljivima kada je u pitanju ostvarivanje kontrole. Za Ovnove, kontrola je poput bitke koju moraju dobiti.

Škorpion

Škorpioni su poput tajnih agenata zodijaka. Njihova sklonost tajnovitosti i intrigama čini ih majstorima kontrole. Za Škorpione, kontrola je moć koju moraju imati u svakom trenutku, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh