Svaštara

Tri najlukavija horoskopska znaka

ASTROLOGIJA je poput slagalice koja otkriva tajne naših osobnosti, uključujući i načine na koje se izražavamo. Pod to spada i lukavost.

index.hr

Ljudi rođeni u ovim horoskopskim znakovima najlukaviji su.

Blizanci

Blizanci su pravi majstori kamuflaže. Nikada ne možete biti sigurni jeste li upravo razgovarali s njima ili s njihovim dvojnikom. Njihova sposobnost brzog razmišljanja i prilagodbe omogućuje im da se s lakoćom prilagode svakoj situaciji.

Ako ste ikada upoznali Blizanca, vjerojatno ste se našli u situaciji u kojoj niste bili sigurni jesu li oni stvarno rekli što misle ili su samo vješto izmjenjivali uloge kako bi izbjegli konflikt.

Škorpion

Škorpioni su kraljevi tajni i intrigantnih zapleta. S njima nikada ne znate što se krije ispod površine. Njihova sposobnost manipulacije može biti zastrašujuća, ali istovremeno i izuzetno privlačna.

Ribe

Ribe su majstori u stvaranju iluzija i izmišljanju fantastičnih priča. Njihova maštovitost omogućuje im manipuliranje situacijama u svoju korist. Ako ste ikada pali pod čaroliju Riba, vjerojatno ste se našli u situaciji u kojoj su vam pričali priču koja je bila previše dobra da bi bila istinita, ali ste ipak povjerovali jer su je ispričali s neopisivom strašću, piše Index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh