Svaštara

Dva horoskopska znaka koja nikad ne krše pravila

Neki ljudi rođeni su da krše pravila, neki nisu.

Horoskop - shutterstock

Ipak, ako spadate među one koji misle da su pravila tu da se krše, bolje je da ne ulazite u raspravu s ovim znakovima. Oni uvijek igraju po pravilima, prenosi Index.

Jarac

Jarac je onaj učenik koji uvijek ima sve bilješke, nikada ne kasni i tačniji je od švajcarskog sata. Njihova posvećenost pravilima nije samo predanost – to je način života. Za Jarca “opuštanje” znači provjeravanje da su sva pravila ispoštovana i zadaci izvršeni.

Djevica

Djevica je onaj prijatelj koji će vam istaknuti gramatičke greške u tekstu i poslati vam nazad ispravljenu verziju. Ne rade to iz zlobe, već iz potrebe da sve bude kako treba. Drže do pravila, dakle, ne samo da ih neće prekršiti, nego će i napraviti listu razloga zašto ih ni vi ne biste trebali kršiti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh