Svaštara

Ovo je 5 najopasnijih datuma u junu, tvrde astrolozi

Astrolozi upozoravaju da će jun biti pun izazova, sa posebnim naglaskom na pet ključnih datuma.

shutterstock

Ovi dani nose potencijalne opasnosti zbog planetarnih nesklada, stoga bi trebalo biti posebno oprezan kako bi se izbjegli problemi kroz život.

4. jun
Ovaj dan je označen kao najopasniji u junu. Na ovaj datum, konjunkcija Merkura s Jupiterom i Sunca s Venerom može izazvati velike probleme. Astrolozi preporučuju maksimalnu opreznost i izbjegavanje bilo kakvih rizika jer ovi aspekti utiču na gotovo sve sfere života.

9. jun
Očekujte visoke nivoe agresije tokom ovog dana i narednih nekoliko nedelja. Negativna energija može eskalirati kod kuće, na poslu, na ulici i na društvenim mrežama. Važno je biti posebno pažljiv s riječima i izbjegavati odgovaranje na provokacije. Takođe, izbjegavajte osvetoljubive postupke.

14. jun
Sunce i Merkur će značajno uticati na energiju vas i vaše okoline. Ovaj datum nosi rizik, pa je preporučljivo izbjegavati putovanja i velike troškove, prenosi novi.

17. jun
Tri važna astrološka događaja će obilježiti ovaj dan za znake horoskopa. Prvi je pozitivan, prelazak Venere u znak Raka, donoseći energiju i entuzijazam. Međutim, istog dana Merkur takođe prelazi u znak Raka, što može poništiti pozitivne efekte Venere zbog svoje destruktivnosti. Merkur i Venera će se takođe naći u međusobnoj konjunkciji, čineći dan vrlo nepredvidivim i haotičnim. Budite posebno oprezni u finansijskim i drugim aktivnostima.

29. jun
Saturn će krenuti retrogradno, što može donijeti dodatne poteškoće. Važno je izbjegavati ishitrene odluke i čuvati se loših misli i toksičnih ljudi. Skriveni problemi mogu se pojaviti iz neočekivanih izvora, stoga budite na oprezu.

Budući da su ovi datumi za znake horoskopa posebno kritični, savjetuje se dodatna pažnja kako biste izbjegli potencijalne nevolje kroz život, piše Informer.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh