Svaštara

Stiže pun Mjesec u Jarcu! 22. jun je ključan datum – 4 znaka neka se spreme za velike promjene

Pun Mjesec očekuje nas u zemljanom znaku Jarca 22. juna i astrolozi ga nazivaju još i “Mjesec jagode”. Ovaj astrološki aspekt imaće uticaj na sve znakove Zodijaka, a posebno na Jarčeve, Ovnove, Vage i Rakove.

Pun Mjesec - Balkanspress.com

Ovogodišnji pun Mjesec jagoda biće u Jarcu, desetom horoskopskom znaku. Kako je Jarac povezan sa napornim radom, ambicijom i disciplinom, za ovaj pun Mjesec se kaže da je vrijeme za fokusiranje na karijeru i lične aspiracije.

Možda ćete osjetiti pojačan osjećaj odgovornosti i produktivnosti prema svojim ciljevima, ambicijama i cjelokupnom životnom putu. Priliv energije Jarca pomoći će vam da ostanete prizemljeni i fokusirani, omogućavajući vam da preduzmete praktične korake ka postizanju ciljeva, prenosi Novi.

Takođe, važno je napomenuti da će planetarni vladar Jarca, Saturn, biti retrogradan u Ribama nekoliko dana kasnije, što će ovaj pun Mjesec jagode učiniti moćnim vremenom za razmatranje kako možemo da preuzmemo zreliji i odgovorniji pristup svom životu.

Mjesec jagode
U nekim duhovnim tradicijama, Mjesec jagode se vidi kao simbol ljubavi i prosperiteta. Vreme je da uživamo u slatkoći života i povežemo se sa ljubavlju i obiljem koji nas okružuje. Pošto su jagode povezane sa srčanom čakrom, ovaj pun Mjesec može da vas podstakne da izrazite više saosjećanja prema sebi i drugima dok aktivno sledite svoje planove. Bilo da ga vidite kao vrijeme proslave, razmišljanja ili transformacije, snažan je podsjetnik da smo svi dio nečega većeg od nas samih.

Pun Mjesec u Jarcu najviše će osjetiti Jarčevi, Ovan, Rakovi i Vage.

JARAC
Vrijeme je da preispitate svoje životne prioritete. Savjet je da ne donosite odluke u afektu.

RAK
Ukoliko ste u braku, očekuje vas kriza. Takođe, dugogodišnje poslovno partnerstvo će biti na testu izdržljivosti.

VAGA
Očekuju vas porodični problemi ili mogućnost preseljenja. Imaćete komplikacije oko stana i jednog člana porodice.

OVAN
Pred vama je period koji donosi velike promjene na poslu. To može da uslovi promenu posla ili same pozicije na radnom mjestu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh