Svaštara

4 najveće tračare u horoskopu, pravi su razglas. Ni u ludilu nemojte da im se povjeravate

Ispostavlja se da je sklonost ka tračarenju zapisana u zvijezdama, a koji su to znaci najveće tračare, otkrivamo vam u redovima koji slijede.

Tračanje - Antenazadar.hr

Ovan

Ovnovi lako planu, a kada ih neko naljuti, u stanju su da odaju i najmračnije tajne samo kako bi ih povrijedili. Iako zbog takvih ispada kasnije obično zažale, njihova nagla narav ne čini ih osobama od povjerenja.

Blizanci

Brbljivim Blizancima tračarenje je omiljen hobi, pa im ne povjeravajte tajne čak ni kada su vam najbolji prijatelji. Oni jednostavno izgaraju od želje da kada saznaju nešto novo, to ispričaju drugima.

Strijelci

Mnogo vole da pričaju i često su poznati kao najveći brbljivci u društvu. Uz koju čašicu pričaju i o svemu što ne bi smjeli pa ste sigurniji ako im ne poveravate svoje tajne.

Vodolije

Obično su slobodoumni pa bi se mogli narugati vašoj potrebi da uobičajene stvari smatrate tajnama. Zato će ih prepričati društvu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh