Svaštara

Ova 3 znaka horoskopa će dobiti povišicu

Tri horoskopska znaka će doživeti značajan preokret , kada će konačno dobiti unapređenje i povišicu. Kolo sreće se okreće, a ljepši dani su pred njima.

glasregije.net

Vaga

Vage, vaša skromnost će konačno biti primjećena. Iako ste radili marljivo bez očekivanja priznanja, vaš trud nije prošao nezapaženo. Vaša sreća na poslu će se preokrenuti. Vaš predan rad i skroman stav biće nagrađeni – dobijate unapređenje i povišicu zahvaljujući Saturnovoj energiji koja vas stavlja u centar pažnje.

Jarac

Jarčevi, vaša posvećenost poslu će se konačno isplatiti. Tokom tranzita Mjeseca u konjukciji sa Saturnom, ući ćete u period sreće. Vijest o unapređenju ili boljoj prilici za zaradu stiže iznenada. To će vam dati dodatnu motivaciju da nastavite sa napornim radom i postignete još veće uspjehe.

Vodolija

Vodolije, kolo sreće okrenuti u vašu korist. Vaša ranija finansijska ulaganja će početi da se isplaćuju, a dobićete i poruku koja potvrđuje da ste na pravom putu. Ovo će vam dati samopouzdanje za buduće poteze i pokazati vam da je jedina prepreka koju imate zapravo vaša sopstvena sumnja. Sve dolazi na svoje mjesto zahvaljujući energiji Saturna, prenosi Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh