Svaštara

3 ZNAKA IZLAZE IZ TEŠKOG PERIODA 28. JUNA 2024: Danas će im se sreća konačno osmijehnuti

Prema astrologiji, za 3 horoskopska znaka teškoćama dolazi kraj 28. juna 2024. tokom Plutonovog sekstilnog tranzita Meseca i mći će da odahnu. Osjetiće potpuno olakšanje zbog svega što su preživjeli. Izdržali težak period iove teške muke bi se mogle završiti za tri horoskopska znaka,.

Žena - unsplash.com/kalvisuals

Ovan

Možda ćete primijetiti iznenadnu promenu u vašem rasporedu. Možda ste nešto planirali i to je propalo, ali realnost je da ste potpuno rasterećeni u vezi sa tim. To vam daje priliku da radite na sebi. Uložili ste mnogo vremena radeći stvari za sve ostale, pa ta iznenadna promjena može vam donijeti dobro. Plutonov tranzit spasiće dan. Smatrajte da ste pošteđeni. Od danas ćete se osjećati sigurnije i trudićete se da nastavite dalje. Ovaj 28. jun vam pokazuje da su vaše muke gotove, da ste uradili sve što ste mogli i da je jedino preostalo da se radujete budućnost, prenosi novi.

Vaga

Ono što ste prošli je nešto što ne želite da ponovite dva puta u životu. I nećete morati, jer izgleda da su loši dani konačno prošli. Zahvaljujući Plutonu osjetićete da vas obuzima određena sloboda, osjećaćete se i produktivno i potpuno rasterećeno. Ono što vam 28. jun 2024. omogućava da vidite je da ste učinili koliko ste mogli da sebi stvorite bolji život. Ovaj dan označava kraj teškim vremenima. Plutonova energija vas definitivno oslobađa, osetićete opuštenost i spusiti gard. Od petka stvari počinju da se okreću. Osjećaćete se manje opterećeno i manje pod pritiskom.

Škorpija

Ono što možete primijetiti da se dešava ovog petka, 28. juna, jeste da vam se odjednom čini da vam je teret lakši. Vi uvek dobro dobijate sa Plutonovom energijom. Moći ćete da vidite kako se vaš život zaokružuje. Konačno ste završili veliki posao. Dobićete vijest da ste radili dobro i da ne morate da ulažete dodatne napore. Možda ćete biti i unapređeni. Sada možete da se odmorite i poklonite više pažnje ljubavi, zdravlju i hobijima. Život počinje da se okreće za vas od 28. juna i donosi vam nov poletni stav i kreativno razmišljanje. Bravo!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh