Svaštara

MLAD MJESEC U RAKU PRILIKA ZA NOVE ŠANSE – Evo kako će uticati na sve znakove Zodijaka

Činjenica je da će u trenutku kon‌junkcije Sunca i Mjeseca Venera biti u znaku Raka, koji je dispozitor prošle karme 2024. godine.

Horoskop - Emotivnaluda.com

Mlad Mjesec u Raku svake godine tradicionalno se smatra porodičnim, zbog čega astrolozi preporučuju vjenčanje na datume bliske ovom astrološkom događaju. Vjeruje se da takvo vrijeme bukvalno širi kreativnu energiju, a porodica će biti prosperitetna i imaće mnogo djece. Ove godine mlad Mjesec nastupa 4-5. jula, ali prema horoskopu nije sasvim običan.

Činjenica je da će u trenutku kon‌junkcije Sunca i Mjeseca Venera biti u znaku Raka, koji je dispozitor prošle karme 2024. godine. To znači da vrlo brzo možete da upoznate osobu koja će doći u vaš život da budete zajedno. Međutim, to nije glavna stvar u energiji ovog mladog Mjeseca, jer će u svakom slučaju Venera stvoriti harmoniju u svemiru i učiniti ljude, posebno žene, privlačnijim i zaljubljenijim.

Kako će mlad Mjesec u Raku 6. jula 2024. uticati na znakove Zodijaka?

Prvog vikenda u julu 2024. Škorpije, Ribe, Blizanci i Rakovi treba da se čvrsto drže. Ako je moguće, bolje je ograničiti svoje planove na okupljanja kod kuće ili šetnju, bez zabava i događaja. Postoji veliki rizik da zakasnite svuda i zaglavite u saobraćajnoj gužvi kada vam je najmanje potrebno. Bolje pročitajte knjigu, pogledajte ​​seriju i vježbajte.

Bik, Jarac, Strijelac i Vaga neće posebno osjetiti uticaj mladog Mjeseca, pa mogu da se drže planiranih aktivnosti. Slušajte omiljenu muziku, provedite spa veče uz mirisni piling i svijeću za romantičnu atmosferu.

Ovan, Lav, Djevica i Vodolija su van opasne zone, tako da mogu bezbjedno da putuju, popunjavaju dokumenta, završavaju obaveze i eksperimentišu sa svojim imidžom. Štaviše, mlad Mjesec u Raku će učiniti sve što je moguće bezbolnijim u svakom smislu, piše alo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh