Svaštara

Horoskopski znakovi s kojima bi svatko rado izašao na spoj

ZAMISLITE idealan spoj – hrana je savršena, atmosfera još bolja, a vaša pratnja?

Par - Ljepota.ba

Pa, to ovisi o astrologiji – s nekima je druženje jednostavno užitak. Ako ste se zapitali tko su ti ljudi, evo odgovora – ovo su horoskopski znakovi s kojima bi svatko rado otišao na spoj.

Ovan

S Ovnom nećete imati vremena za dosadu. Ovaj vatreni znak vodi vas na spoj gdje su adrenalin i izazovi zagarantirani. Zamislite bungee jumping ili spontano putovanje u nepoznati grad. Ako ste spremni na avanturu svog života, Ovan je vaš idealan partner za spoj.

Bik

Ako vam je draži miran i opuštajući spoj, izaberite Bika. Večera uz svijeće, vrhunska vina i duga šetnja pod zvijezdama idealni su za ovaj zemljani znak. Bikovi znaju uživati u životu, a uz njih ćete osjetiti svu raskoš malih životnih zadovoljstava.
Blizanci

S Blizancima nema šanse da vam bude dosadno. Ovaj znak zna kako zabaviti i održati vašu pažnju satima. Spojevi s Blizancima prepuni su smijeha, intelektualnih razgovora i neočekivanih tematskih preokreta.

Rak

Za one koji sanjare o romantičnom spoju koji izgleda kao iz filmova, Rak je pravi izbor. Večera uz svjetlost svijeća, gledanje zvijezda s plaže ili kuhanje zajedno kod kuće – sve su to scenariji koji će Raku odgovarati, a vama ostati u sjećanju, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh